Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppileczk116

zaczynam przygotowania do diety 1000 kcal i 6-weidera ktoś ze mną?

Polecane posty

Gość ppileczk116

po ciąży i karmieniu piersią zostało mi 20 nadprogramowych kilogramów a do tego lekko obwisły brzuszek dlatego do diety będę dodatkowo ćwiczyła 6 weidera może ktos ze mną??Będzie weselej i raźniej :D

Gość ppileczk116
jestem sama? moze jednak ktos sie dołączy...

Gość konowałka
Ogólnie 6tka Weidera buduje mięśnie, a nie spala. PRzy 20kg nadwagi te cwiczenia nic ci nie dadzą. Poczytaj trochę najpierw. Rusz lepiej pupę i zapisz się na fitness, a tam bieżnia lub orbitrek albo to i to.

Gość ppileczk116
orbiteka mam w domu... :) tez cwicze ale duzo z nimnie chudne :(

Gość konowałka
Chcesz schudnąć? Idzie zima. Ubierz się na cebulkę i biegaj (lub marszobiegi). Gwarantuje, że schudniesz. A co do ćwiczeń w domu to już to przerabiałam. Bezsens. Motywacja przychodzi dopiero gdy ćwiczysz w klubie wśród ludzi. PRzynajmniej u mnie tak było.

Gość konowałka
Aha 1000kcal to mało. Dziwne to jest ale żeby schudnąc to trzeba odpowiednio jeść, a nie się głodzić, jak robią tu dziewczyny w co drugim temacie. Z czego potem masz mieć siły na ćwiczenia?

Gość *liliann
@ konowałka Nie dla każdego ćwiczenia w domu to bezsens :) Jeśli sprawiają przyjemność spokojnie można ćwiczyć w domu. Ja trenowałam przez pół roku, codziennie po 3-4h. Lubiłam to i robiłam z chęcią.