Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florecittaa

Dziewczyny polccie jakas dobra prostownice do włosów

Polecane posty

Gość florecittaa

jw.?

Gość florecittaa
a tak serio? na pewno znacie jakies dobre ???hallooo

Gość mama dziewczynuni
remingtona jest spoko, nie pali wlosów, zaraz ci poszukam na allegro jaka ja mam dokladnie

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
prostownica firmy prosto prosto jest dobra :)

Gość florecittaa
mama dziewczynuni DZIEKI:)

remington... ale ogolne zwracaj uwage na to czy mozna regulowac temperature bo ja niestety tego nie mam i zaluje ;/

Gość mirabelciaM
ja mam tą http://belisoshop.pl/p,vip__prostownica_z_turmalinowymi_plytkami_i_technologia_jonowa,2726,17.html wybrałam sobie jako prezent na urodziny od chłopaka. szybko się nagrzewa i ładnie wygładza. z tej strony beliso shop też szybko przychodzą przesyłki jesłi komuś zależy na czasie

Gość grube nogi mam
ja mam jedna prostownice, dostałam ja na osiemnastkę, dzis mam 23 lata, uzywam jej prawie codziennie i dziala bez zarzutu http://www.ceneo.pl/258118

Gość Ekspert Philips
Witaj Florecittaa, wybór odpowiedniej prostownicy zależy od bardzo wielu czynników. Jeśli więc chciałabyś, abym poleciła Ci konkretny model, który spełni Twoje oczekiwania i preferencje, odpowiedz mi proszę na klika krótkich pytań: 1)Jakiej długości, grubości i gęstości są Twoje włosy? 2)Czy i w jakim stopniu są podatne na stylizację? 3)Jak często planujesz prostować włosy? 4)Czy przy użyciu prostownicy chciałabyś również wykonywać fale i loki? 5)Czy są jakieś dodatkowe funkcje, na których szczególnie Ci zależy? 6)Jaką kwotę jesteś w stanie przeznaczyć na zakup urządzenia do stylizacji? Na koniec chciałabym wspomnieć o kampanii Pokochaj swoje włosy, z udziałem Jagi Hupało. Na stronie internetowej wspomnianej przeze mnie kampanii znajdziesz bardzo wiele porad i wskazówek, dotyczących prawidłowej pielęgnacji włosów oraz urządzeń do ich stylizacji. Dodam również, że obecnie wszystkie prostownice, lokówki, lokówko-suszarki i suszarki marki Philips objęte są promocją. Jeśli we wskazanym terminie prześlesz wypełniony kupon, otrzymasz zwrot 20% poniesionych kosztów. Mam nadzieję, że moje wskazówki Ci pomogły. Zapraszam do kontaktu na forum lub na adres mailowy: Ekspert@philips.com. ----------------------------------------------------------------------- Ekspert Philips, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.