Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjkkkl

Które imię Filip czy Jakub ???

Polecane posty

Gość jjkkkl

Które Wam się podoba ?

jedno i drugie fajne. mam brata Jakuba - świetny młody człowiek :) jak na nastolatka wyjątkowo spokojny, ułożony i w ogóle :) może obiektywna nie jestem :P Filip - imię jako takie mi się podoba, ale siostrzeniec męża ma tak na imię i tego młodego człowieka nie jestem w stanie znieść. między bratem a nim są 3 lata różnicy (Filip młodszy) i jest tragiczny - chamski, arogancki tak w stosunku do nas jak do rodziców, bezczelny. także ze względu na moje skojarzenia zdecydowanie polecam Jakuba :) wiem że to nie imię warunkuje te cechy o jakich pisałam, a wychowanie itp, ale wiadomo nie od dziś że imię dla dziecka bardzo często wybiera się pod wpływem tego jakie ma się wspomnienia związane z osobami owo imię noszącymi.

Gość jjkkkl
Właśnie mówią,że imię ma znaczenie jeśli chodzi o osobowość. Dlatego tak pytam ;-) Sama znam jednego Kubę i jednego Filipa, obaj są w porządku.

również znam i jakuba i filipa...obaj zaradni życiowo, obaj są zawsze duszami towarzystwa. jedno i drugie imię naprawdę śliczne, tyle że jakub jest śliczne ale już kuba mniej do mnie przemawia.

Gość ogryzek sysek
obydwa ładne ale baaaardzo popularne, nie dałabym tak synowi na imię

Gość weraszera
dokladnie ja bym dala FILIP, Jakubow z tego co slysze jest w pizdu teraz na placach zabaw :D

Gość dellicje
Jak kurwa FILIP to ładnie imię, to ja jestem święta pomyśl jak do dorosłego faceta będą mówić FILIP, nie filipek za małego. Jest taki aktor z Brzyduli Filip Bobek się nazywa, kojarzycie? i czy to jest piękne imię dla faceta? pamiętajcie, że dziecko jest malutkie tylko przez chwilę a imię pozostaje mu na całe zyzcie

Gość Baterflaj ajem
Filip to jest akurat bardzo ladne imie a Ty sie zastanow cZy brzydkie nie jest czasami nazwisko Bobek!!! Jakby sie nazywal Krzysztof Bobek to by cos zmienilo? W moim odczuciu nic. Oba imiona bardzo ladne, naprawde

Filip sliczne imię!!!! Kubusiów jest bardzo dużo! dokładnie to Bobek jest brzydkie a nie Filip!

Gość dellicje
Filip to infantylne imię, nie pasuje do poważnego , starszego człowieka ale o gustach się nie dyskutuje w każdym razie imię dla mnie brzydkie i robiące krzywdę dziecku

dellicje a może Ty nam wyjawisz jak się nazywasz? masz jakiś kompleks że tak piszesz?

Gość ani jedno ani drugie nieładne
jak dla mnie i do tego mega oklepane,co drugi chłopiec ma któreś z tych imion;/

Gość Natalia19891111
Filip

Gość Baterflaj ajem
a dla mnie oba sa super, ale o gustach sie nie dyskutuje, kazdemu sie podoba co innego. mi sie np nie podoba kacper baaardzo nie podoba mi sie to imie a kacperkow na osiedlu miliony

Gość Blisko lasu..
Filip bo Jakub jest już nadawane co 3 dziecku za dużo tej mody.....

Gość dellicje
ja mam na imię ania a co to ma do rzeczy ? żaden kompleks, po prostu uważam, że okropne imię i do tego bardzo krzywdzące mężczyznę nie można wyrazić swojego zdania ? są różne gusta , mnie się podobaja imiona starodawne, mój syn ma na imię adam - i też nie każdemu się podoba Filip - okropne imię JAK DLA MNIE - już pisałam o tym :P

Gość gość
Filip ładne :)

oba imiona do bolu oklepane od wileu wielu lat na szczycie popularnosci.. niestety przezto taca swoj urok jednak patzrc na sam urok imienia to zdecydowanie Jakub

Gość gość
Filip zdecydowanie