Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alone;P

myśle o żonatym

Polecane posty

Gość Nie załamuj się
nie bój sie, ja ci tego nie odbiore

Gość alone;P
wiem,że ma problemy z żoną,może jej właśnie powiedział o mnie,tak mi zasugerował ... napiszę do niego niezobowiązująco w przyszłości najbliższej może nawet

Gość alone;P
tylko jak się dowiedziećo jego problemach.czy to chodzi o żonę ... zapytać go wprost.. jak między nami oficjalnie nic nie było:(

Gość alone;P
zastanawia mnie matki,żony i whatever dlaczego rzucacie się na mnie,a nie widzicie,że to Wasz mąż chciałby...

Gość alone;P
nie odebrał odemnie telefonu.

Gość zona tego goscia
nie tylko mąż chciałby, ja też bym chciała. Tylko że ja unikam takich sytuacji z których mogą być kłopoty, facet tak nie myśli. On spotkał chętną to chce to wykorzystać. Kobiety na ogół rozważają wszystkie argumenty (najczęściej dzieci, kredyt, dom) a faceci są prości. Oni ewentualnie mogą analizować czy te skarpety pasują do tych spodni, chociaż i to nie zawsze :)

Gość zona tego goscia
aha i nie odebrał bo właśnie je obiad przeze mnie zrobiony :P

Gość alone;P
nie mógł się zauroczyć,zakochać.widziałam to.czułam każdym nerwem mego ciała

Gość alone;P
przecież nic nie wiesz o nas?Aż tyle kobiet ma obawy??..

Gość jjjjjjjaaaaaaaaaacccreeeeeek
próbuj :) mnie się udało, po roku batalii. razem jesteśmy od 3,5 roku, od roku małżeństwem. jeśli faktycznie Cię kocha- rozwiedzie się.

Gość alone;P
kocham go i mogłabym wylizać mu nawet odbyt:) zaraz mu wyślę smsika:)

Gość jak mnie to śmieszy!
Widziałam namiętność w jego spojrzeniu.. po haszyszu z pewnością:)

Gość alone;P
jest cudowny.po wszystkich panach X i Y uświadomiłam sobie,że o takie coś mi chodzi.Pasja nas połączy na nowo.. wiem to

Gość alone;P
rozumiem.że dobrze się bawisz moim kosztem?

Gość alone;P
a wiecie jakiego ma kutafona? 27 cm i wcale nie mierzone od dupy tylko od nasady:)

Gość alone;P
jeśli już to bawimy:P ale tak ja się głośno śmieję:D

Gość alone;P
spadaj!Od razu widać,że pisze to znudzony facet.

Gość alone;P
podszyw polazł się zaczerniać:P

Gość alone;P
jest Was więcej?Bawi Was to?Jesteście nakręcani naszymi rękami, tańczycie wokół nas..blisko ognia :P

Gość alone;P
odłóż dragi:D

Gość alone;P
dla Twojej wiadomości-nie palę nawet, nie mogę,śpiewam

Gość alone;P
nic nie wiesz o mnie.

Gość ***kajka*
Oj, głupiutka, głupiutka...

Gość ***kajka*
"Jeśli moi kochnkowie uważają mnie za szmate, k..wę, puszczalską to czemu, pytam czemu chcą odejść od kochanych żoneczek, chcą mieszkać ze mną, chcą sie z żonkami rozwieść? Proszę, wyjaśnijcie mi to!!!" Bardzo proszę... Dlatego, że żyją złdzeniem. Mają klapki na oczach. Myślą, że skoro jesteś dla nich TERAZ taka fantastyczna, to tak będzie ZAWSZE. Nie biorą pod uwagę prostej zależności: - Mężczyzna myśli, że kobieta po ślubie się nie zmieni - zawsze będzie miała ochotę na seks, nie będzie myślała o dziecku, i że on będzie wciąż się cieszył takim zainteresowaniem jak na poczatku romansu. A kobiety wpadają w zamian w inną pułapkę... Myślą, że potrafią zmienić faceta na lepsze. Jeśli im się nie udaje - zmieniają faceta... na lepszego. Tylko, ile czasu tak da się żyć? Pracownicy w Twoich firmach pracują dla Ciebie nie dlatego, że przede wszystkim Cię lubią. Robią to głównie dlatego, że im płacisz. Z kolei żonaci faceci robią to z Tobą głównie dlatego, że jesteś taka fantastyczna.. jako kochanka. Jako żona byłabyś już kimś zupelnie innym. Ale oni tego nie wiedzą albo nie chcą wiedzieć. Jesteś męskim odpowiednikiem podrywacza i uwodziciela. Nie oceniam, jedynie stwierdzam fakt. Zarzucasz kobietom zniewolenie i ciasnotę myślenia, pierwotną, pustą jednokierunkowość. Jesteś tak pewna przewagi swojego sposobu myślenia, że mogą to zmienić tylko dwa fakty: 1. Twoje starzenie się 2. choroba, w której będziesz mieć obok siebie obce pielęgniarki wykonujące usługę za pieniądze. Bo kochankowie w tym czasie wyjdą na spacer z dziećmi i wyśmiewanymi żonami. Po prostu w tych dwóch sytuacjach Ci latający za Tobą kochankowie mogą zobaczyć w Tobie nie tyle radosną, drapieżną, młodą i atrakcyjną kobietę, czerpiącą z życia pełnymi garściami, ale... człowieka, który pragnie bliskości drugiego człowieka. Tej prawdziwej bliskości, bezinteresownej, zarezerwowanej dla partnerek, a nie kochanek

Bardzo mi sie podoba to stwierdzenie "z zona mu sie nie uklada". Nie ma idealnych zwiazkow, kazdy z nas znalazlby cos, co wyobrazalby sobie lepiej w swojej relacji i nikomu nie uklada sie dokladnie tak jak sobie wymarzyl. Miedzy osobami, ktore nie wziely slubu, tez roznie bywa, ale nie znaczy to, ze od razu sie musza rozchodzic albo zdradzac. A w malzenstwie to juz sie nazywa "nie uklada mu sie" i z jakiegos powodu zabujane w zonatym panienki traktuja taki tekst jako zielone swiatlo....Wdac sie w romans jest bardzo latwo, i tak samo latwo jak sie jest samemu jak i wtedy, kiedy sie jest w zwiazku. A tylko czasem troche trudniej kiedy jest sie w malzenstwie. Ale trudniej zostawic zone czy meza, i w praktyce to sie raczej rzadko zdarza. I tak jak ktos juz pisal, bardzo czesto maz z zona sie predzej czy pozniej dogaduja, a panienka idzie w najlepszym wypadku w odstawke, a bardzo czesto zostaje znienawidzona przez kochanka, ktory jak sie juz dogada z zona, nagle zaczyna ja traktowac jako wroga, ktory o maly wlos rozpierdolil mu malzenstwo, a dodatkowo, i przez ta zona, bo maz w chwili slabosci i skruszony, zwykle i wypapla tez z kim mial ten romans.....

Gość muuuuuuuuuuuuuu
czyli się dowartościowujesz, bo facet cię zostawił, a starszy facet spojrzał na ciebie z pożądaniem, bo z żoną już jest długo i żona już nie spełnia jego wymagań dot. sexu, bo ma wiele innych obowiązków dzieci, dom, itd... tylko ci pogratulować zamiast znaleźć sobie normalnego faceta, z którym czeka cię jakaś przyszlość wolisz wpierdalać się komuś w życie, a potem i tak zostaniesz samiutka ... a wytłumaczeniem żeby się wpierdolić jest to, że jemu się nie układa z żoną... każdy może przechodzić kryzys... Piszesz że żony matki krzyczą a ja nie jestem żoną ani matką ani nawet kochanką... rób jak uważasz ale ty też kiedyś będziesz cierpiała przez jakąś młodą siksę bo wam się nie będzie układało..

Gość rotwailer pimpuś
NIEJEDNO MAŁŻENSTWO BY SIĘ NIE ROZPADŁO GDYBY SIĘ KURWA NIE ZNALAZŁA.SZMATO JEBANA ROZBIEGNIJ SIĘ I W SCIANĘ.TAKIE KURWY JAK TY TO KWASEM

Gość alone;P
właśnie wstałam,przez weekend przemyślałam sprawę i poczekam..mam nadzieję,że sam się odezwie,że zatęskni :)))))

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rany skąd sie biora takie idiotki :D facet szuka z Toba kontaktu bo chce sobie pobzykac i tyle, kązdy zonaty zdradzajacy zone opowiada takim naiwniarom jaki to nieszczesliwy jest. Tylko skoro taki nieszczesliwy to czemu sie nie rozwiedzie???? Bo oni nie chca sie rozwodzic, a chca poszalec i tyle :) Powiedz mu że jak cos od Ciebie chce to niech sie najpierw rozwiedzie, dam sobie reke uciąć ze powie że nie może dla dobra syna :D

Gość hmmmmmmmmm...mmmmmmm
hahahahahah dobre zgadzam sie z ostatnim postem :D