Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka_waw

Co przygotowalyscie dla swoich facetów na Dzien Chlopaka?

Polecane posty

Gość ulalala**
Marcys : pytam bo nie naleza do najtanszych (sama raz na czas cos kupie CHI bo maja swietne rzeczy ;D ) i nie wiem czy warto w mojego inwestowac hee :p dzieki za odpowiedz ;*

Gość efewf
dziekuje za odp. :) ja jakos nie zwracam uwagi na te daty, kiedy dzien chłopaka kiedy dzien mezczyzny dla mnie to jest to samo. po prostu chce zrobic mojemu facetowi mila niespodzianke i nie rozumiem o co niektore kobiety maja tutaj pretensje ? moga miec je tylko do siebie

Ja tam niespodziaknki i moile rzeczy robie przez caly rok, nie potrzebuje do tego jakiegos wyznaczonego terminu. Pozatym ja jestem z doroslym mezczyzna, a nie z chlopakiem :-P

Boże...jak Wy się tym facetom podlizujecie...pizza w kształcie serca,żenada jakaś pamiętajcie,to Oni mają o Was zabiegać i kupować prezenty! rozumiem niespodzianki na urodziny,prezenty pod choinke... dzień jak co dzień a desperatki prześcigają się w pomysłach

i nie chofzi mi o to,że macie być wrednymi pipami-egoistakimi ale jeśli się nie ogarniecie z tego szału dogadzania to wkrótce wylądujecie na uczuciowym, pisząc"byłam taka dobra...a On mnie zostawił"

Gość tez ulala :)
ja zaczelam od porannego sexiku, ktory uwielbia, a mi sie zadko chce :) byl przeszczesliwy, a po pracy czeka na niego i mnie ;) butelka dobrego czerwonego winka :) wiem, ze taki dzien najbadziej lubiiiii :) WSZYSKIEGO NAJ CHLOPAKI (te duze i te male) !

Lejdi Znów iytujesz mnie swoim brakiem czytania ze zrozumieniem Zajmij się lepiej swoją bezą