Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitka_waw

Co przygotowalyscie dla swoich facetów na Dzien Chlopaka?

Polecane posty

Gość Anitka_waw

Dziewczyny, jakie przygotowalyscie niespodzialki dla sowich chlopakow na dzis?:) Ja postanowilam zrobic cos w jego stylu - zero romantyzmu;) Sama upiekę pizze i to taka meeeega wielką . Niem oglam sie powstrzymac i musialam wtracic ciut ormandtyzmu - upieke ją w ksztalcie serca:P Kupilam kilka piw jakie lubi i włączyć jakis film :p A Wy jakie macie pomysly?:)

Gość Marcyss.O.o
hehe niezly pomysl - po męsku :P Moj nie jest raczej typem faceta, ktory lubi piwo i pizze i musialam sie wysilic:P Robie lazannie, kupilam mu zestaw kosmetykow do wlosow bo ma na ich punkcie obsesje :p Z serii CHI : http://www.splendore.pl/CHI_c1007.html i planuje zabrac go do kina - ja stawiam oczywiscie ;) myslalam jeszcze o teatrze, ale zap ozno na to wpadlam i nie ma tak biletow na dzis zadnych ciekawych:P

Gość Anitka_waw
dlaczego dopiero 19 listopada?;>

Gość week of view
nic bo to swieto dla chlopcow, moj to mezczyzna:classic_cool:

Gość Angie_loc.2
ja tez myslalam o kosmetykach, ale nie wiedzialam co i stanelo na standardowej koncepcji jaka jest bielizna :P Chyba co roku mu ja kupuje ;] Choc ja na Dzienk obiet tylk okwiatki dostaje to w sumie moglam tez mu kupic roze hehe ;D

Gość week of view
LL to gdziez ty mieszkasz:classic_cool:

Gość a co nigdzie nie ma
ja mam w domu mężczyznę a nie chłopaka więc nie obchodzę dnia chłopaka. Z tego co widzę 19.11 wiele krajów obchodzi dzień mężczyzny.

Gość gshfxbgfbxfdh
LL 19 listopada to ŚWIATOWY DZIEŃ MĘŻCZYZNY ;)

Gość week of view
ooooo anie wiedzialam nawet a se zapamietam

Gość jadzia z katowizt
ja swojemu loda dwa razy pod rząd z rana mlasnęłam a jak wróci z pracy to wódeczka i roochanie na stojąco :classic_cool:

mozliwe, w takim razie wychodzi na to ze tutaj nie ma czegos takiego jak dzien chlopaka :D ale dla pewnosci poszperam w necie :D:D:D a mieszkam w Portugalii

Gość Angie_loc.2
dnia mezczyzny nie obchodzi sie w Polsce - u nas jest tylko dzien chlopaka ;D

Gość karOOOla00
nosz kurde wszystkie nagle maja mezczyzn :P Tradycja to tradycja, do naszego dnia kobiet nikt sie nie czepia i nawet nastolatki, nie bedace jeszczek obietami dostaja od swoich chlopow kwiatki czy inne pierdólki. Dajcie spokoj ;]

Gość racja racja racja
Karolcia : zgadzam sie z Tobą ^^ :]]

w takim razie dzisiaj zrobie cos na szybciora, moze beze w ksztalcie serca przekladana kremem czekoladowym a na dzien mezczyzny obchodzonego tutaj postaram sie bardziej ;) ok ide ubijac bialka :D

Gość *Patka_opatka**
Ja Mojemu TZ Kupilam Maszynke Elektryczna :) Nawet Nie Dlatego, Ze Jest Dzien Chlopaka, Ale Zawsze Jakis Pretekst By Sprawic Mu Przyjemnosc :)

Gość Co?jak to
Się nie obchodzi?dzień mężczyzn jest 9 albo 10 marca

Gość Anitka_waw
Lady Love : Powodzenia z bezą ;)

Gość Angie_loc.2
W Polsce nie istnieje tradycja obchodzenia tego święta. Niektóre media próbują jednak je wprowadzić od kilku lat, proponując datę 10 marca. Data nie jest przypadkowa. W tym dniu w polskim Kościele katolickim i ewangelickim obchodzone jest wspomnienie 40 Świętych Męczenników z Sebasty (oficjalnie do 1969). Prawdopodobnie lokalnie Dzień ten świętowany był już przed 2000 rokiem w miejsce zniesionego wspomnienia męczenników. zrodlo : wikipedia ;]]

Gość efewf
co oznacza ten skrot TZ ?? ja kupiłam szalik i zrobilam ciasto snickers :)

Gość oooo ciekawe
Marcyss.O.o : Zainteresowalo mnie to o tej meskiej serii CHI kurde ;] Nie wiedzialam ze robia dla facetow tez ;D Moj facet ma ciut dluzsze wlosy, strasznie niesforne i wiecznie nazeka na to ze nie sa poddatne. Dobre są te kosmetyki? Co konkretnie bysp olecila? bo moze mu kupie - za miesiac ma urodziny , a to juz chyba wypada cos kupic ;)

dzien mezczyzn obchodzi sie 10 marca, a te swieto o ktorym mowiecie co to dzisiaj jest wywodzi sie z trinidad i tobago zapoczatkowane tam dopiero od 1999 roku. swieto kobiet jest komunistyczne, wiec oba moga sobie w dupe wsadzic. ja tam nic dzisiaj nie robie.

Gość tz to towarzysz zycia
;]

Gość Marcyss.O.o
tak tak, bardzo polecam tą serie CHI :) Moj Towarzysz Zycia(hehe) ma troche dluzsze wlosy (cos jak Marcin Prokop) i troszke mu sie kręcą. Przywiozl sobie z Anglii wlasnie lakier i paste nablyszczajaca i bym mega zadowlony wiec mu to kupilam i dorzucilam elastyczny zel :) Nigdzie nie moglam kupic w drogeriach bo u nas ciezko z tymi kosmetykami to zamowilam na tym splendore i przyszlo elegancko :)