Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pozdrawiam środkowym palcem

jestem za, a nawet przeciw.

Polecane posty

Pśp } Dziękuję, żebyś wiedziała, jak rozczulił mnie Twój prezęt 😭 A jeszcze bardziej to, że zapisałaś se tą fotkę :classic_cool::D Japoński aucie } Chyba śnisz :classic_cool: Nie masz pojęcia, jak ciężko teraz znaleźć dobrą kucharkę. Po prostu miałem (i w zasadzie nadal mam ) pewne ważne sprawy nie cierpiące trupa :classic_cool: Zwariowana Myszellino } Tak, potrzymaj mi, bo jak sam sobie trzymam to zawsze upuszczę :O:classic_cool: Week of view } aktualnie mieszkam przy torach kolejowych między Gdańskiem a Sopotem, na tyłach Leruła Merlę, a dokładnie - we wigwamie z koca, między kartonami. Będzie mi bardzo przyjemnie :classic_cool: :classic_cool:

droga pśp, niestety nie zagłosuję na Ciebie w nadchodzących wyborach, Twój program naprawy gospodarki nie odpowiada mi zupełnie, życzę dobrego wyniku. Z wyrazami szacunku. Klyn.

nie mam zatwardzenia, prawdę pisząc ja wogóle nie sram. Ale co będę pisał...zaawansowana technologia obcej cywilizacji...teleportacja gówna już w jelicie cienkim...wielka rzecz!

w naszej galaktyce istnieją tkzw. Hasioki podprzestrzenne, tam teleportuje się gówno wszelkiego kalibru, i nie tylko, bo gdy pochleję jak wieprz, nie wymiotuję, tylko teleportuję zawartość żołądka w te hasioki, rozsiane po całym wszechświecie. Duża sprawa.