Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testujaca

testy ciazowe z tesco - opinie

Polecane posty

Gość testujaca

Czy ktoras z Was robila testy z tesco? takie zwykle pakowane po dwa, maja niebiesko biale opakowanie tesco :) jestem 4 dni przed miesiaczka, wczoraj wieczorem po pracy nie mialam juz gdzie kupic test ( po godzinie 21.00 ) wiec pojechalam do tesco, tam tylko ich testy, wzielam. Dzis z pierwszego moczu wykonany - negatywny. Nic nie pisze ani na opakowaniu ani w ulotce o czulosci testu. Czy ktos je stosowal?

Gość testujaca
up up?

tych nie stosowałam ale 4 dni przed miesiączką test nie jest wiarygodny, więc czekaj do terminu i powtórz

Gość testujaca
a mozliwe jest to zeby byc w ciazy bez zadnych objawow? piersi jak zawsze, zero sluzu, zero boli?

pierwsze objawy ciąży są takie jak na miesiączkę zazwyczaj. Każda kobieta jest inna, więc ciężko powiedzieć

Gość testujaca
Dzieki za odpowiedz. Czuje sie jak przed okresem, jak zawsze, nic sie nie zmienilo. Czyli albo ciazy nie ma, albo test zrobiony za wczesnie, tak? no ale 4 dni przed to wiele dziewczyn pisze ze juz cos tam widzi na testach...

Spokojnie, 4 dni to naprawdę duzo czasu. Ja robiłamw dniu spodziewanej miesiączki i test wyszedł negatywny, 1 dziń po spodziewanej miesiączce dopiero na teście wyszła druga kreseczka a raczej cień cienia.

Hej ja Robiłam teścik 1 dzień po spodziewanej miesiączce.. i była blada 2 kreska więc stwierdzam ,że złe nie sa :) I obecnie jestem w 6 miesiącu ciązy :)

Gość testujaca
i nie mialyscie szczegolnych "objawow" ciazy? przed testem? :)

Gość testujaca
Cama - a wczesniej nie probowalas? tz, przed terminem miesiaczki testowac tymi z tesco?

Gość mamama27
ja testowałam 3 dni przed @ - tylko z porannego moczu i niesikałam chyba od 20i niepiłam - żeby było steżenie - test z auchana za 4 zł pokazał drugą bladą kreske