Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luka ;***

brzydki czy chuj wie co? Co zrobic? napisac czy podejsc? hmm?

Polecane posty

Gość Luka ;***

Witam.. Mam pewien problem przez 6 tygodni spotykalem sie z dziewczyna rok starsza bylo super czule slowka i wgl.. tak po 6 tyg pojawil sie jej byly na ktorego tak narzekala i poprostu jej milosc do mnie sie skonczyla.. smiszne nie? ogolnie to mi minelo mam w dupie co robi i wgl . Tylko teraz mam problem bo rozmawialo mi sie z nia bardzo dobrze ale teraz zaczela mi sie podobac kolezanka ze szkoly ona w 1 Lp ja w 2 LO i chodzi o to ze nie wiem jak zagadac do niej i boje sie odrzucenia.. ogolnie z kolezankami umiem rozmawiac na kazdy temat ale jak poznac nowa osobe w ten sposob to mam problem tak samo sa dziewczyny dla ktorych jestem ladny a dla innych to wrecz przeciwnie.. Wracajac do tej dziewczyny z Liceum na przerwach gdy przechodze korytarzem spogladam na nia i widze ze ona tez sie na mnie patrzy.. ai nie wiem co zrobic napisac na Fb/nk czy podejsc? nie wiem a moze sie na mnie gapi bo okropnie wygladam? ja nie wiem co mam z soba zrobic poradzi mi ktos? Jak cos moge umiescic zdjecia..

Gość niezaspokojona koteczka @
foty na erotyczny a treść na uczuciowy :D

Gość duży mózg mały mały
a nauka ci sie nie podoba szkoła jest poto by sie uczyć nie robić pompowane związki prawie każdy po szkole sie rozpada a co do twojego wypadku typowe zauroczenie minie po roku jak nie to i tak ładniejszą poznasz