Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama666

ciąża po odstawieniu

Polecane posty

Gość Kama666

przestaję brać tabsy... ostatniego dnia krwawienia kochałam sie z męzęm do końca.. dopiero teraz puknęlam sie w czoło ! przecież organizm nie dostał kolejnej dawki hormonów, bo nie zaczełam nowego opakowania ! kiedy wystąpi owulacja ? mogę zaskoczyć ?????? prosze o opinie.... jak to jest zaraz po odstawieniu ?

Gość dslww
mozesz byc w ciazy

Gość dslww
gdybys rozpoczela kolejne opakowanie nie byloby roblemu,bo do ostatniej tabletki jestes zabezpieczona,teraz to ryzyk fizyk,mozesz byc w ciazy

Gość Kama666
ale tak zaraz "po" ??? to był ostatni dzień tzw "kwawienia z odstawienia" ... powiedz coś wiecej ....

Gość Kama666
dziewczyny, powiedzcie coś...naprawdę sie martwię :( któraś zaszła w ten sposób ? zaraz po "okresie" ?

jeśli to było w tych 7 dniach przerwy to raczej nie a jak później to są szanse ja zaszłam kilka dni po tej przerwie :)

Gość Kama666
no tak, tyle wiem... Ale tak zaraz po krwawieniu ?????? przecież zwykle bywa w połowie cyklu..... na ile mają wpływ brane wcześniej tabletki ? (Yasmin zresztą..)

ale po odstawieniu zazwyczaj jesteś płodna ja też zaszłam kilka dni po krwawieniu dziś mój syn ma 4 lata

Gość Kama666
Myszka ! To było dokładnie 7 dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wczoraj był 7 dzień przerwy (i końcówka krwawienia) a następnego opakowania nie zaczęłam....

Gość Kama666
dzięki Myszka ! W sumie, nie tak prędko chyba ta owulacja, prawda ? Musi mieć chyba kilka dni to jajko, żeby dojrzeć i sie uwolnić ??? Oby (bo 3 dziecko nam nie wskazane)

Gość Kama666
no tak drastycznych metod wolałabym nie stosować. Wolałam raczej dowiedzieć sie jakie jest zagrożenie czyli czy którejś z Was sie to przydarzyło...w takiej sytuacji

u mnie pierwszy cykl po odstawieniu był długi, trwał 36 dni. za to kolejny miał być baaardzo krótki, ale jak to nie wiem, bo zaszłam w ciążę podczas trwania okresu (seks 2,3,4 dzień cyklu, później już zero aż do testu). po odstawieniu różnie może być.

Gość Kama666
czy ja dobrze rozumiem agatka ? kochałaś sie w czasie okresu (po odstawieniu tabsów) i zaszłaś ?

mala agatka zaszła w drugim cyklu. W pierwszym szansa jest malutka. Bo jednak trochę musi minąć żeby jajniki się uruchomiły i była owulacja. nie ma co panikować.,

Gość Kama666
no wiesz, moja znajoma z pracy zaszła w 1 cyklu i to w ciążę bliźniaczą !!! mnie bardziej interesuje czy jest to możliwe zaraz po krawawieniu ostatnim ?