Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ashe

Czy ja mogę mieć nerwicę?

Polecane posty

Gość ashe

Rok temu gdy byłam na lodowisku, strasznie się przejęłam było mi zimno w ręce i bałam się że ktoś może mi je odciąć łyżwą, albo że się przewrócę i coś sobie zrobię itp. No, i chciałam poprosić mamę o drugie rękawiczki i gdy do niej jechałam zaczęło mi się kręcić w głowie, i wszystko powoli zaczęło być niewyraźne. Mama podawała mi rękawiczki przez barierkę ale ja pojechałam dalej do wyjścia i nie wiem jak ale krzyknęłam do faceta który wpuszcza i wypuszcza z lodowiska że chcę wyjść on mi otworzył drzwi ale wszystko było tak zamazane że nic nie zobaczyłam więc gdy z tysiąc razy zaczęłam mu wrzeszczec że chcę wyjść on mnie wyniósł. Później wszystko było ok, dopiero miesiąc temu było bardzo duszno a ja wybrałam się na rower sytuacja się powtórzyła. Trzy tygodnie temu miałam okropny sen i gdy się obudziłam nie mogłam złapać powietrza, zaczęłam się cała trząść chociaż nie było mi zimno i czułam się jakbym miała umrzeć. Następnego dnia poszłam do lekarza ale on powiedział że nic mi nie jest i dał skierowanie na badanie krwi i moczu. Po badaniu krwi znowu zemdlałam tak jak już 2 razy, ale wyniki były dobre. Nic już nie było aż do teraz, bo ciągle boli mnie gardło i czuję jakbym coś miała w krtani i boję się być sama. Ciąglę staram się być z kimś a gdy idę do kibelka gdzie jestem sama to po prostu ciąglę czuję się jakby coś miało mi się stać. Mój tata też niby to miał gdy dorastał i brata taty syn też to miał. Często rodzice i inne osoby na mnie wrzeszczeli i teraz ciąglę się boję że ktoś zacznie na mnie krzyczeć. Czy ja mogę mieć nerwice lub coś w tym stylu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować