Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemmmmm choraw

straszny problem w pracy:(:(:(

Polecane posty

Gość jestemmmmm choraw

ciagle o czyms zapominam i ciagle jest ze mna jakis problem jestem maks rozkojarzona:(nie adze sobie z tym nie chodzi o stricte prace ale rozne elementy jej karty urlopowe godziny pracy itp..zapominam nie dopalniam itp...Teraz poszlam na liste i przez pomylke wzielam ze sobą swoja liste obecnosci:(wracam za 2 tygodnie...czy to moze byc duzy problem jak mojej listy nie bedzie???wyplate juz dostałam

Gość jestemmmmm choraw
??mogą zadzwonic do mnie podczas urlopu??

Gość ujyguy
dziwne ze jeszcze Cię nie zwolnili :O

Gość jestemmmmm choraw
dzięki za pomoc..

co to za praca? co do pytania to nie wiem, kurcze, o jaką to listę chodzi dokładnie?

Gość jestemmmmm choraw
obecności pod koniec miesiaca ja zabierają podpisuja sie na niej pracownicy.ja swoją kartke wyjelam zamiast podpisac na mieiscu...wyjelam i wzielam sobie:(

poczekaj, ale chyba to nie jest praca na marsie? Nie możesz zadzwonić do nich i powiedzieć co się stało oraz poprosić kogos (kogokolwiek, mamę, chłopaka, miłą sąsiadkę) żeby tą całą kartkę podrzucili do Twojej pracy?

Gość jestemmmmm choraw
nie wiem dlaczego tak mam ale nie ogarniam siebie uniemozliwia mi to fukncjonowanie.Pracuje w call center wiec na prace jako prace nie ma to wpływu tylko przeszkadza w kwestiach organizacyjnych...zapominam na ktorą ide przychodze wczesniej zapominam przejsciówki i stoje blagajac by ktos mi oworzyl drzwi,,,

Gość jestemmmmm choraw
ja mam te torbe ze sobą a jestem w drugim koncu kraju..

Gość jestemmmmm choraw
pisalam magisterke i dalam plytke z pracą zeby zbadali czy nie ma plagiau(taki wymóg)pomylilam jednak plyty i promotor mial okazje ogladac moje zdjecia z wakacji:O

To może im zeskanuj i prześlij na maila? I koniecznie zadzwoń i wyjaśnij co sie stało. Może łykaj jakiś magnez na koncetrację?

Gość jamohiro
Może masz niezdiagnozowane ADD ? Zadzwoń do pracy powiedz co się stało, zeskanuj listę i poślij mailem do pracy.

bierz jakieś witaminy na koncetrację :) Masz tak od zawsze czy od jakiegoś czasu? Kartkę zeskanuj i nie martw się tak strasznie, nikt nie zginął.

Gość jestemmmmm choraw
łykam magnez wszytsko lykam i nic nie pomaga:(:( adhd nie mam bo nie jestem nadpobudliwa

Gość jestemmmmm choraw
niby to nic strasznego ale ja mam mase takich akcji....i oni zaczynaja sie dziwnie patrzec na mnie i pytac czy "wszystko wporzadku"zachowuje sie jak wariatka

Gość jestemmmmm choraw
mam tak od 6 miesiecy ale zawsze tak mialam tylko od 6 miesiecy przbrało to wieksze znacznie rozmiary

nie masz czasem problemów osobistych? Może czymś się podświadomie przejmujesz, martwisz? Może psycholog byłby dobrym rozwiazaniem.

Gość jamohiro
a czy ja napisałam ADHD?:O Mówię o ADD!!!

Gość jestem chorawww
mam sporo problemów ale zawsze mialam a az tak sie nie zachowywałam.To balansuje na granicy zdrowia psychicznego

Pewnie, głaszczcie ją po główce, zapewniajcie że ona jest biedna i inni powinni jej pomagać. Nie pracuje sama nad sobą, myśli o niebieskich migdałach, NIE PRZYKŁADA SIĘ DO PRACY KTÓRĄ WYKONUJE. To tylko jej wina. Może gdyby znalazła prace którą lubi to potrafiłaby się skupić Masakra gdybym miał mieć takiego pracownika :O

Gość jestem chorawww
co to jest ADD?

Gość jamohiro
Jak mówię może masz niezdiagnozowane ADD. Teraz dużo spraw zwaliło Ci się na głowę i oto efekty. Może dodatkowo kwestia po prostu nerwów, stresu w nowym miejscu pracy? niedobry w elektrolitach, brak snu, brak równowagi hormonalnej?

Gość jamohiro
Sprawdź w googlach co to jest ADD :) Ech, to pokolenie 1980+ wszystko chce mieć podane na tacy :P

Gość kochająca sukienkii
Goody ma rację. Kiedyś takich pracowników się zwalniało i przyjmowało takich, którym zależy i nie są wiecznie nieprzytomni. Tylko teraz wszyscy szaleją z psychologami sratami. Może jeszcze pracodawca ma płacić za leczenie jej pseudo problemów psychicznych?

Nastepnym razem przyjedz na urlop do Niemiec. Popracujesz tu tydzien , to Cie naucza porzadku.

Gość jestem chorawww
pracuje juz 2 rokw tej pracy,a ze malo sypiam ostatnio to fakt...zdarza mi sie np wsiąść do tramwaju który jedzie w przeciwnym kierunku:Otylko dlatego,ze numer sie zgadzal .tak sie cieszylam ze jechał,że nie zobaczyłam w którą stronę:o

Słuchajcie każdy rozumie, że do pracy trzeba się przykładać, ale nie jedźcie tak po niej, jak dziewczyna ma problemy trzeba jej pomóc. A dla Was nie pracuje to w czym problem? :)

to ze zdjęciami zamiast pracy mgr i z tym tramwajem to naprawdę zakrawa o coś niedobrego:O Dziewczyno idź zrób jakieś badania, nie wiem, koniecznie coś z tym zrób.

Gość jamohiro
Dlaczego mało śpisz? DUżo pracy czy stresy/nerwy?