Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepowana

mialam dzis egzamin na prawko i oblal mnie

Polecane posty

Gość niepowana

a wiecie za co? wszystko zrobilam idealnie wyjezdzlam na glowna i zamiast jechac przepuscilam auto..czyli za dlugo czekalam ;( do ostatniech chwili bylam pewna ze zdalam..a on do mnie przykro mi

skoro wyjezdzalas NA głowna, to musialas to auto przepuscic, bo mialo pierwszenstwo :P. CHyba,ze bylo baaaaaaaaaaardzo daleko i stwierdzil,ze stwarzasz utrudnienie w ruchu drogowym zbyt dlugim oczekiwaniem na jego przyjazd ( a wtym czasie, zdarzylabys juz wjechac).

Gość niepowana
czyms białym, podejrzewam ze to była sperma ze sladowa iloscia moczu :(

a tak na serio, to się nie przejmuj, ze oblałas. ja mialam taka akcję,ze moj instruktor jest bylym egzaminatorem i kulturalnie zapytal, czy chce zdac za 3 razem czy pojde z nim do lozka i zdam za 1. Oblewali mnie na takich rzeczach,ze to głowa mała, ale zdałam za 3! :) Niby mozna się odwolywac,ale czas na rozpatrzenie skargi, to 3 msc a w 3 msc, to ja juz mialam prawko :).

Gość niepowana
no wlasnie stwierdzil ze za dlugo czekalam...pomyslalam ze lepiej poczekac niz sie pchac..a tu masz....chyba sie potne!!!

Gość niepowana
najgorsze ze na nastepny egzamin czekac musze prawie 2 miesiace...:( a ja tak potrezbowalam tego plastiku i ta radosc na koncu....zdalam ..udalo sie!!!! a jednak musial sie do czegos przyczepic

Gość niepowana
heheheh no to pieknie...ale se chlop pouzywal

Gość niepowana
sorki dzisiaj dopiero przeczytalam wpis Twoj zdaje w Anglii..