Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ideowy komunizm powraca

Dlaczego ludzie wierzą w te kłamstwa o Korei Północnej?

Polecane posty

Czemu ludzie nie zauważają że to my żyjemy w zakłamaniu a nie obywatele Korei Północnej i dają sobie wciskać te wszystkie bzdury którymi zasypują nas ci wstrętni amerykanie? Ja wam radze dobrze nie wierzcie w żadne słowo które usłyszycie w tych obrzydliwych imperialistycznych mediach na temat Korei Północnej i Kim Dzong Ila. Lepiej zapoznajcie się także z nieamerykańskim punktem widzenia ja się zapoznałam i nie dam już sobie wciskać tych bzdur. Amerykańskie świnie są wściekłe, że istnieje silne państwo, które potrafi sobie poradzić bez nich i nie chcę żeby amerykańce się wtrącały. Jeśli w Korei Północnej są z czymkolwiek jakiekolwiek problemy to przez tych wstrętnych amerykanów, którzy mam nadzieje kiedyś sobie tego pożałują. Tak naprawdę to najlepsze, najbardziej obiecujące państwo na świecie i ma ŚWIETNEGO PRZYWÓDCĘ o którym kłamstwa rozsiewają na wszelkie sposoby amerykanie.

Gość .adolf husler .
niech zyje słońce dalekiego wschodu !!!

to manipulacja amerykanów

Gość 9878989283
Widziałam dokument o Korei Pn. Tam jak ktoś znajdzie kawałek folii to cieszy się ze szczęścia jak dziecko, że będzie miał w oknie coś w rodzaju szyby... a takie cuda jak np. rajstopy to chowają na okzaje typu slub.

a wlasnie cie zaskocze, bo nie do konca. czyjego zdania sluchalas? polnocnokoreanskiej propagandy? nie maja tam moze jak w panstwach afryki, ale nie raz maja naprawde ciezko, ludzie zyciem ryzykuja, na piechote, na trwatwach stamtad spierdalaja bo i tak nie maja nic do stracenia, poza wlasnym zyciem. posluchaj tych ludzi. tamto panstwo nie byloby zle gdyby nie kilka wypaczen. owszem, jestem przeciwko wpierdalaniu sie USA we wszystko, jednakze w Korei Pln naprawde jest chujowa sytuacja

widzę, że te amerykańskie szopki nieźle namieszały wam w głowach

a tobie polnocnokoreanskie :) a jak zwykle prawda lezy gdzies po srodku. uwierz, ze widzialam kilka reportazy, nawet robionych przez polakow (czyli - nie amerykancow) gdzie wypowiadali sie uciekinierzy. kobiety cala noc brodzily w rzece, zeby uciec, myslisz gdyby mialy tam tak dobrze, to by to robily?

Gość 9878989283
To dlaczego tam nie ma internetu?

co z tego, że polaków? amerykanie właśnie już sobie chcą podporządkować cały świat a nie na darmo się mówi, że polska to kolejny stan amerykański i widać po przekonaniach polaków niestety... Korea Północna się im właśnie nie daje i o to są najbardziej wściekli a internet jest, przy czym osobiście myślę, że brak dostępu do obrzydliwych imperialistycznych treści nie jest wielką stratą

zacznijmy od tego, ze USA same maja ustroj niemalze totalitarny, pod plaszczykiem wielkiego teatru 'demokracji' oczywiscie...

to prawda, tymczasem usa próbuje oczernić Koreę Północną i jak na razie niestety większośc ludzi im wierzy w te bajki

Gość Justyna434
ideowy komunizm powraca, skąd wiesz, że tak jest?

Gość Magdowata
Jarała północnokoreański towar.

Gość Spodniarz123
Czy można kupić w Polsce dzieło Lenina, bo podobno działa na bezsenność!

Gość no nie wiem może
Hehe, dobry żart :)

Gość fhkchfxgfjugkf
w USA przynajmniej jest co jeść

Gość mam nadzieje,ze prowo, tylko
po co, tu sie nie ma z czego smiac. Kolega tam był, sluzbowo, malo dal rade zobaczyc, bo go na krok nie odstepowali, ale to co widzial, starczylo - straszne...

mial okazje zobaczyc sokolwiek oprocz tych ulic, po ktorych puszczaja autokary z obcokrajowcami, bo jak raz byl jakis problem na trasie i autokar musial objechac -kawalek dalej - ale to i tak bylo prawie centrum stolicy a jednak strasznie smutny widok.

tak? ciekawa jestem co zobaczył. powiem tak, jeśli ludzie przechodzą tam ciężki okres to tylko i wyłącznie z winy amerykanów

Gość song of love
bez przesady. rzadzi tam kim dzong il a nie obama 🖐️

nie zartuj i nie zakladaj durnych tematów, bo tam gina masowo niewinni ludzie, znajdz sobie inna zabawe.

Gość temu kto to napisał się nudzi
albo serio tak uważa, spotkałam się już z różnymi poglądami u prymitywnych osób.

Gość BringMeToLife__
Pewnie prowokacja, ale autor(ka) nie miał(a) raczej na celu śmiania się z ofiar reżimu tylko z propagandy, tak mi to przynajmniej wygląda.

Gość chcemy prawdy!!!
autorko jedź tam na rok i zdawaj nam na kafe relacje na żywo :)

Gość AdaOdwrotnie
Proponuje jakiś pierwszy z brzegu artykuł choćby ten http://www.pretext.us.edu.pl/npw15_1.html Mam nadzieje, że Amerykanie w końcu kiedy rozwalą ten je.any reżimek a Kima skur.ysyna powinno się po tym wsadzić do jednego z jego obozów specjalnie zachowanych dla niego i jego przydupasów.

Gość pod niektórymi względami
tam jest podobno lepiej np że praktycznie nie ma przestępczości no ale więcej jest wad

Gość AdaOdwrotnie
Proponuje przeczytać chociażby artykuł do którego podałam link powyżej to taki mały zarys tego "pięknego" kraju.

Gość dfg$%&/
TO SPIERDALAJ DO KOREI TYLKO NIE ZAPOMNI ZE SOBA PRZESCIERADLA WZIASC BO TWOJE ZWLOKI BEDA GNIC NA WYSYPISKU SMIECI