Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koala554

brak zameldowania....

Polecane posty

Gość koala554

Witam serdecznie. Mam pytanie. Czy ktoś z Was nie ma może adresu zameldowania i wspomniane jest o tym w jego dowodzie osobistym? Tudzież czy w rubryce Adres wpisane ma "brak" ? Jeśli tak, to czy jako studenci mieliście problemy z zapisaniem się do biblioteki uniwersyteckiej? Wspomóżcieeeee....:(

Gość ja tez nie mam
meldunku i w dowodzie pisze "brak" chore z tymi meldunkami też potrzebuje zapisać się do biblioteki tyle że nie jestem studentką.....mogli by juz znieść te meldunki bo to chore jest już

Gość koala554
nikt nic nie wieeee....?

Gość koala554
No to właśnie przez to możesz mieć problem, ja próbowałam się zapisać zanim zaczęłam studiować i nie mogłam :/ i boje się, że teraz będzie tak samo, a możliwość korzystania z biblioteki bardzo by mi się teraz przydała... A mam pytanie...masz może prawo jazdy??? Miałaś jakieś problemy z jego wyrobieniem???

Gość ja tez nie mam
nie mam prawka ale mam inne rzeczy internet,telewizje kablową i telefon dali bez problemu.....ale do biblioteki to mówią że może też być np paszport żeby sie zapisać w paszporcie nie pisze meldunku ale nie wiem czy te "panie" nie zaglądają do meldunkowego poprzez pesel........

Gość koala554
Ja niedługo będę mieć egzamin i już wiem, że będę miała problemy z wyrobieniem prawa jazdy :/ co za dziadowskie prawo jest w tym kraju.... Jacyś idioci oszukują, nie płacą podatków, ale mają zameldowanie, więc od razu są lepszymi obywatelami :/

Gość ja tez nie mam
bo ten kraj jest chory poza tym nie ma gdzie i jak się zameldować, w tym kraju trzeba być menelem wtedy ma się wszystko

Gość koala554
wkurza mnie to niemiłosiernie, bo nic nie można załatwić bez tłumaczenia się na każdym kroku grrr...