Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siurkolenda

wczoraj zaborowala mi 3 zeby, dzis jak gryze to mnie jeden boli!!!

Polecane posty

Gość siurkolenda

czy to normalne?normalnie nie umiem nim grysc, boli, jest strasznie wrazliwy!!!!co to ma do cholery zaczyc!!!czy tak czasami bywa?czy mam racje ze dentysta cos spieprzyla!!

Gość siurkolenda
a nie ma takiej mozliwosci ze zle zakleila?i teraz wszystko czuje?

Gość Menel*z*ławeczki
Dokładnie jak wyżej ! Spieprzona robota w jakimś szczególe !, wal rano z reklamacją ! Ja tak też miewałem :(

Gość siurkolenda
z tym kanalowym to jakis zart? jestem w 8 miesiacu ciazy!!chyba padne!!!poza tym dziura nie byla wielka!!! a czy rentgena mozna po porodzie zrobic jesli sie karmi piersia??niech moze lepiej po wszystkim sie tym zajmie, jakos sobie poradze z jedzeniem, ale po zdjeciu bedzie wszystko 100% wiadomo, co? chyba padne!! :(

ale ty nie panikuj :D moze byc tak, zaraz sie nadbuduje zebina, i nie bedzie bolalo. jakby bolalo dluzej, to ryzyko jest ze konieczne bedzie kanalowe (zakladajac, ze zab jest dobrze zrobiony a nie spieprzony). i skad wiesz ze dziura nie byla duza? moze byla na tyle gleboka, ze daleko w miazge poszlo. widzialas?

Gość siurkolenda
no nie widzialam, ale krotko robila, ostatnio robila mi zeba i trwalo to o wiele dluzej , mowila juz pozniej sama ze dziwi ja to ze mnie zab nie bolal, bo byl wyzarty do nerwa, i ze jak bedzie mnie bolalo potem to zeby przyjsc , ale nie boli, a tu taki maly gniot, krotka akcja i zaczyna mnie bolec , ale zaznaczam, ze tylko jak gryze! poczekam kilka dni i zobaczymy i tak za 2 tyg mam korzen do usuniecia!!!!trzese sie na sama mysl, i najgorzej martwi mnie to , czy rzeczywiscie w moim stanie(ciaza 8 miech) moge robic cos takiego jak usuwanie korzenia!!po tym pewnie jakies srodki przeciwbolowe, antybiotyk, bo zapewne bedzie ciecie, rana... po 6 latach niekontroli i tak dobrze poszlo, 4 dziurki, 1 dziurzysko i korzen, po kanalowym leczeniu-wiec wiem co to kanalowe leczenie!!!!!!!!!!!!! do tego mam fobie na punkcie dentysty

poczekaj do jutra jak będzie bolało to idź z reklamacją.mnie ost po kanałowym z 1,5 dnia bolał lekko i był wrazliwy ale dentystka powiedziała,że tak może byc i faktycznie przeszło. A co do rentgena to chyba mozna robic w ciązy. ostatnio robiłam i był napis,żeby pacjentki ciężarne wcześniej poinformowaly o tym

poczekaj do jutra jak będzie bolało to idź z reklamacją.mnie ost po kanałowym z 1,5 dnia bolał lekko i był wrazliwy ale dentystka powiedziała,że tak może byc i faktycznie przeszło. A co do rentgena to chyba mozna robic w ciązy. ostatnio robiłam i był napis,żeby pacjentki ciężarne wcześniej poinformowaly o tym