Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lubelski Panicz

Za zone wezme sobie tylko taka kobiete.

Polecane posty

Moja zona musi mnie przypominac ,jesli chodzi o seks. Nie chce cnotek niewydymek ,szarych myszek ,katoliczek .... Chce wyuzdana dziwke ,ktora w sypialni zapewni mi ostry sex. Ostre jebanie ... bez zadnych granic. Anal,oral,bdsm,scatt nie wiem co tam jeszcze. Mam wysokie libido i szukam takiej partnerki. Szara myszka mnie zanudzi ..chce SUKI :)!!!!

Gość nie ujawniam się*
w burdelu poszukaj bo zdaje mi sie, że będziesz musiał płacić za takie wymagania

Jakby klientka powiedziala na randce ,ze z seksem to do slubu ,a oral jest dla prostytytutel. Parsknal bym smiechem w twarz ,wstal,rzucil kase na rachunek i obrazony wyszedl.

Gość Menel*z*ławeczki
Wal na Metalurgiczną 5 Będziesz miał duży wybór :D

Gość skrytożerca_11111
jasne:) i taka domem sie zajmie i dzieci urodzi i będzie ci wierna na wieki, amen:(

Gość Menel*z*ławeczki
Jak to co tam jest ? szukałeś suki ? To daje ci adres głupku !

Gość no nie przesadzajmy
to, że lubię ostry seks nie znaczy, że nie umiem prowadzić domu ani robić kariery zawodowej :D no ale co takie cnotki-niewydymki mogą o tym wiedzieć autorze, powodzenia :) ja z partnerem też mamy podobne temperamenty :D

Gość aaa no to wiem juz dlaczego
szukasz takiej panny do tej pory |:D 🖐️

Gość no nie przesadzajmy
jak robię kupę na mojego męża to zabawę mamy po pachy a potem robię mu sandwicha niby z nutellą ale to ta kupa tam jest i dalej się bawimy, mamy normalny dom i dzieci normalne

Odezwaly sie cmotki niewydymki...zebyscie sie nie zdziwily ,jak was faceci zdradza z suczkami :) . To jest mazeniem kazdego PRAWDZIWEGO FACETA. Bo cipka zadowoli sie spokojna zona ,z ktora w niedziele pojdzie do kosciolka a potem na obiad do baru mlecznego.

Puscimy sobie mocny rock na full w glosnikach,do nosa zaaplikujemy sobie biala dame..popijemy jackiem i zaczniemy sie pierdolic...nie kochac czy uprawiac sex..pierdolic.

Gość ht4h4h
bzykaj sie z kim chcesz co to nas obchodzi:o

Gość miastowaturystyczka
obudź się chłopcze i zwal sobie laskę (jak zwykle:)) razem z fotką albo jakims filmikiem tu masz

Gość Menel*z*ławeczki
To jak ? dowiedziałeś się już głupku co jest na Metalurgicznej 5 ? A jak chcesz ? to sranie w ryj mogę ci załatwić ! Chcesz ? :D

Rozumie, że może być garbata, bezzębna, seplenić, być upośledzona umysłowo, biedna i z problemem alkoholowy? Generalnie poza chęcią do bzykania - reszta nieważna?

Gość bjjjednypiesekbjeedny
jestes zwyczajnym zwierzeciem ktore cierpi na opuchlizne gonad czy też zaburzenia produkcji testosteronu. tylko cie ten sisiur swędzi to wsadź se do dziupli i moze jakas wiewiora ci zrobi koło piora. lubie sex ale z umiarem. sa wazniejsze rzeczy. a tacy przyziemni prymitywni ludzie jak ty i te twoje suki ktore ganiasz pewnie po schroniskach to nie ludzie tylko podludzie, pośrednie ogniwo ku małpie. wiadomo ze czlowiek ma po to mozg i dzusze by ja rozwijac i byc lepszym czlowiekiem, roznic sie od zwierzat. i rozwijac ludzkie cechy takie jak np intelekt, wrazliwosc itd. ale jest tez odłam gatunku - chłam prymitywów ktorzy kieruja sie w zyciu pierwotnymi insynktami. dno. tożto pozamykać i wywiezc na ibize niech sie tam kotlują w swoim towarzystwie i pier..dola i pier...dola az pozdychaja .. ehh.. żal. tak, tak teraz mnie zgnoisz jaka to ja cipka niewydymka. mozesz sobie myslec co chcesz bo zdanie takich prymitywow tylko we mnie wiekszy żal dla tej planety wzbudza i utwierdza w swoim przekonaniu. piesku... bez urazy dla psów

Jakecj...Bardzo intelignentny komentarz smieciu. To ze ty lubisz czytac biblie ze swoja dziewczyna ,to mnie to chuj obchodzi. Ten temat nie jest dla takich pizd ,jak ty.

Gość Menel*z*ławeczki
ty gnoju jesteś zwykłym krowim plackiem rozjechanym przez traktor :D

Tylko czlowieka inteligentnego i obytego stac na takie zycie. Zwykly kraweznik zyje by byc przykladnym czlowiekiem,zarobic pieniazki,splodzic dziecko i godnie umrzec. Ludzie mojego pokroju maja wyzsze wartosci.

w koncu facet ktory wie czego chce. a nie tylko kazdy: na zone tylko dziewica, nie mogllbym pojac za zone kobiety ktora probowala anal i inne tego typu bzdety. laska ma byc dama w domu i poza nim a dziwka w lozku i z tym sie zgadzam :)

Gość do lubelski
chlopcze cienki dydek jestes i o piperzeniu masz male pojecie

Haha dziewica na zone ? To jest dla mnie powod by z kobieta sie nie wiazac. Dziewczyna ,ktora ma 20+ i jeszcze tego nie sprobowala jest cnotka. A cnotki zostawiam cipka.