Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagata-----

w sklepach z ubraniami nie ma nic ciekawego

Polecane posty

Gość aagata-----

hey nie wiem jak wy, ale ostatnio bylam pare razy w centrum handlowym i nie moglam znalezc nic fajnego do ubrania, kompletnie, wszystkie ubrania sa jakos bardzo udziwnione, albo krotkie szerokie swetry albo same koszule w krate.... a jak wasze wrazenia?

Gość aagata-----
mi brakuje fajnych ubran, wiec czegos szukam, a tu nic..... wszytsko jakies dziwne

Gość i sru i fru
Cześć Masz rację tez mam takie zdanie.A już kupienie jakiegoś prostego klasycznego swetra graniczyło z cudem.Wszystkie właśnie jakieś udziwnione.Niezle się nachodziłam w tamtym roku,żeby coś wybrać na jesień/zimę Podobnie bluzki, jakaś cienka a sporo kasy i nic specjalnego z wyglądu

a mi się teraz dużo ciuchów podoba ,rok temu nie miałam pomysłu co kupić :) a teraz luźne swetry ,bluzki ala kimono są teraz bardzo na topie i przy zgrabnej sylwetce świetnie wyglądają

Gość nigdy nie byłam z
dokładnie zeszłam ostatnio dwie galerie miałam urodziny i chciałam sobie kupić jakieś fajne ubranie i doslownie nic nie było same jakieś h&my, zary i inne bershki, a wszędzie to samo chińszczyzna dla aspirujących :O nic eleganckiego, klasycznego, prostego, ech

Gość ja mam wrażenie chodząc
po sklepach - że tak naprawdę to jest ciągle jeden i ten sam sklep. We wszystkich to samo. A kupić nie ma co.

Gość gość
odświeżam, bo uważam że teraz też nie ma w sklepach nic ciekawego. szerokie swetry, cienkie prześwitujące bluzki wyglądające jak szmaty... też macie takie wrażenie?