Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie sensu nie ma

Egzystuje z dnia na dzien:/

Polecane posty

Gość zycie sensu nie ma

bez zadnego sensu, celu:/ Nie mam po co zyc, nikogo nie obchodze, wszyscy mnie olewaja, nie mam przyjaciol, znajomych z ktorymi moglabym gdzies wyjsc, pogadac:( Myslalam ze jak pojde na studia to sie zmieni, ale jest jeszcze gorzej:/ skoncze ten ostatni rok i koncze ze soba:(

nie załamuj się :) Znajdź sobie coś cosie pasjonuje i oddaj się temu , wyjdź gdzieś do ludzi , zycie lubi płatać figle i niespodzianki , nie wiadomo co Cie spotka jutro czy za tydzień. Skąd jesteś ?

Gość zycie sensu nie ma
lubuskie:/

brak celu i sensu zycia-- zacznij zyc dla siebie, rob to co lubisz. Nie patrz na innych, nie oczekuj, nie zazdrosc, tylko zyj dnie dzisiejszym, nie planuj zbyt wiele, ciesz sie kazda chwila, to pomaga.

Tak jak ZmotywowanaPanna mowi---zycie jest pelne niespodzianek, trzeba tak myslec, a nigdy nie wiemy co bedzi ejutro. Glowa do gory. Ile masz lat ?

Kiedyś miałam podobne odczucia co do siebie....też nie widziałam sensu w niczym. Znajomi , których miałam niestety interesowała jedynie zawartość portfela....byli póki pożyczałam kase na ''wieczne oddanie'' byli kiedy byłam w stanie postawić pizze czy piwo.....kiedy powiedziałam NIE odeszli...i dobrze się stało..... Przez pewien czas byłam tułającym się po 4 ścianach samotnikiem ale się nie poddałam , żyłam dla siebie rozwijałam pasje , jeździłam na koncerty sama bo sama ale tak poznałam wielu fajnych ludzi i nie żałuję... Nie można się poddawać pamiętaj :) oj ja wielkopolskie, szkoda .