Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LORD EOMER - wersja oryginalna

LORD EOMER REAKTYWACJA - wersja oryginalna

Polecane posty

Gość LORD EOMER - wersja oryginalna

Tak , tak leszczyki w tanich ubrankach Wróciłem z balu - Monaco/Monte Carlo Imprezka u Alberta ...... udała się ufffffff Very Happy Z samego ranka , zapakowałem 3 (trzy) długonogie "księżniczki" - hostessy ( dupcie jak orzeszki ) do helikoptera (Heli Air Monaco ) i ...... wróciłem na Majorkę ( Puerto de Andraitx) Albercik ... od wczoraj ..... II tak jak ja ma do dziś ..... opinię niepoprawnego playboya Very HappyVery Happy buahahhahhah Oczywiście, że na tego typu ekstrawagancje , mogą sobie pozwolić TYLKO (na szczęście) VIPy ..... takie jak .... Lord Eomer ( High Society ) WAM leszczyki pozostaje TYLKO targanie skórą przed kompem .... szamanie tanich parówek z Biedronki i ..... wczasy za 7,50 zł. w .... Łebie Very Happy Very Happy buahahhahahahahaha Leżę sobie teraz na moim jachcie (Azimut 74 Solar) ...... popijam dobre winko (Marques de Riscal / Reserva - 1964 - Rioja ) SmileSmileSmile i ..... podaje długowłosej blondi , moją żylastą pałeczkę SmileSmileSmile Późnym wieczorkiem, leszczyki w tanich bucikach ...... podczas turnieju "soczysty @@@ z wymykiem" czyli ...... pokonanie ekstremalnego zdenerwowania podczas @@@ania dużą rolę , odgrywała będzie teatralna otoczka - typu: białe rękawiczki , różowe majteczki , pończoszki , szpilki itp., itd. ... plus (+) dobra muza http://www.milesdavis.com/MP3/summertime.mp3 3 x Ps. Mam niesamowicie silną psychikę

Gość odgrzewany kotlet
to bylo smieszne z 5 lat temu 😴