Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klj bwmbjie

zawiedziona meska natura postanowilam

Polecane posty

Gość klj bwmbjie

byc sama:o moja matka wychowywala mnie sama i nie narzekam okolo 30 zrobie sobie dziecko i bede miala dla kogo zyc dobrze zarabiam, po co mi jakis dupek?? co bedzie mnie oklamywal, zdradza, traktowal jak sluzaca:o mozna zyc samemu i byc szczesliwym moge miec ewentualnie jakiegos do seksu i tyle

Gość klj bwmbjie
nietety natura nie ta;)

Ech, dziwi mnie ta tendencja do odczłowieczania przeciwnej płci, zarówno kobiety jak i faceci tak robią. Na litość boską, my jesteśmy ludźmi, są wśród nas dobrzy i źli.

Gość kotka74-81
heh ........ powodzenia życzę

Gość klj bwmbjie
brovar ja wierze ze sa dobrzy mezczyzni ale nie spotykam ich wogole wcale albo zajeci zonaci dzieciaci i kto wie co jeszcze widocznie jestem skazana na drania albo nikogo wole byc sama w takim razie

Gość ghfghfhfghfghfghfg
"widocznie jestem skazana na drania albo nikogo wole byc sama w takim razie" przeciez lubicie drani i nawet nie zaprzeczaj

Gość klj bwmbjie
taak lubie ze wole byc sama:o

Gość klj bwmbjie
jaki los brovar?? ty wydajesz sie normalny bo od dawna cie czytam ale wiekszosc mezczyzn??dno i dziwkarze nie dzieki

Gość kotka74-81
zostawcie ja.. nie czaicie , że to nieszczęśliwa jakaś ...... bez urazy ale wszyscy jesteśmy kowalami swojego losu ....heheheheheh zrobię sobie dziecko rozwalił mnie ten tekst ....masakra ile takich debi.......]]]k po świecie chodzi , nie zabijesz tego bo posadzą jak człowieka ..........

Gość kotka74-81
jak za człowieka ******

Mi się w ogóle nie spieszy do poznawania nikogo :P Pewne cechy płci przeciwnej + ogólne normy mi nie odpowiadają i olewam sytuację ciepłym moczem uprzyjemniając sobie życie różnymi zainteresowaniami i zajęciami. To chyba najlepszy pomysł jaki mogę wymyślić :D

Gość mitte
Autorko tylko Twoje podejście wskazuje, że jesteś już raczej zrezygnowana. Pewnie na wstępie można wyczuć Twoja niechęć. Może masz powody, zresztą to Twoje życie.