Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubagdz

kreci mnie ona, ja ja tez ?

Polecane posty

Gość kubagdz

witam wszystkich forumowiczow Chodze do szkoly zaocznej i jest u mnie w klasie kobieta, ktora strasznie mnie pociaga, nie bylo by w tym nic dziwnegi gdyby nie to ze ma faceta i dziecko ja tez jestem w zwiazku. Mam 23 l. Ona 35, jest swietma, dzis na jednej z lekcji zaproponowalem jej kawe w kawiarni zamiast zajec zgodzila si bez gadania ... Ma moj numer gg choc nigdy jej nie podawalem a na zadnym z portali spolecznosciowych go nie ujawniam ani tez nikomu z klasy nie podawalem , wnosek szukala go sama - interesowala sie mna. Fantazjuje na jej temat, chce ja przelecieć na wszelkie mozliwe sposoby, chce zeby mi wziela w te swoje ponetne usta i potrzyla mi przym prosto w oczy swoimi wielkimi slepkami .... Powiedzcie co o ty myslicie ?

Gość szparek
Napiszę Ci standardowe, bierz ją będzie wspaniale!

Gość karoolw
fascynacja zauroczenie .. rodzine bedziesz rozbijac ?

Gość kubagdz
nie chce rozbijac zwiazku,zdaje sobie sprawe z tego jakie moga byc konsekwencje zabrniecia za dalwko ale to silniejsze ode mnie, po prostu ta kobieta na dziala jak zadna inna moze to przejsciowe zauroczenie, nie wiem dlatego tu napisalem. Mial ktos z was podobne doswiadczenia ??

Gość M@M
nie przejmuj sie tez tak mam i tez nie wiem co robic

"dzis na jednej z lekcji zaproponowalem jej kawe w kawiarni zamiast zajec zgodzila si bez gadania" no cóż sądzę, że zbyt wcześnie rozpoczynacie lekcje w tej szkole, w innych to tak dopiero koło 8.00 coś rusza :):):)

Gość mystyk78
Zwiazku nie rozbijaj, ale moze sie zgodzi na jednorazowy seks.

Gość kubagdz
no ok a jak mam wyczuc grunt zeby nie wyjsc na kretyna

Gość kgdz
witam od(mojego postu minelo kilka dnii a fascynacja ta kobieta nie opadla a wrecz przciwnie, wzrosla. Co robic ? czuje ze tez jej sie podobam ... Piszcie