Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GeooorgiaSweetHome

Jak w subtelny sposób zwrócić na siebie uwagę

Polecane posty

Gość GeooorgiaSweetHome

płci przeciwnej? Jestem spokojną, nieco skrytą dziewczyną, do tej pory nie miałam chłopaka. Chociaż nie zabiegam o to zbyt mocno, często zastanawiam się jak zwiększyć swoje szanse towarzyskie u mężczyzn? Chciałabym ich ująć tym jaka naprawdę jestem, w sposób delikatny, urokliwy.

ubierz się podkreślając lekko swoje "walory" ....do tego lekki podkreślający makijaż...

Nie rób nic, to najlepsza metoda na odnalezienie "igły w stogu siana", czyli kogoś wyjątkowego. "Subtelne sposoby na mężczyzn" - to nie sposób na zwrócenie czyjejś uwagi na długo, tym bardziej, że ta osoba może mieć tysiące innych problemów danego dnia, i nie być zupełnie zainteresowana nimi. Jednym słowem - gesty i sposoby znane są paniom lekkich obyczajów. 🖐️

Nie rób nic, to najlepsza metoda na odnalezienie "igły w stogu siana", czyli kogoś wyjątkowego. nie słuchaj jej autorko - szarości nie zabijesz szarością , tylko czymś bardziej kolorowym ....samo nic się nie dzieje , bez przyczyny...:P

Gość GeooorgiaSweetHome
Staram się gustownie ubierać, robię też lekki makijaż. Ale i tak jestem jakaś niepozorna.

A kto tu mówi o "szarości" ? :P Jeśli chodzi o ubiór musi on być zgodny z urodą autorki. Jeśli założy np.krótką spódniczkę, a nogi ma jak święty turecki [czytaj:grube, koślawe etc], to skutek będzie odwrotny od zamierzonego ;) Patrz w lustro - to pierwsza zasada. :) Co do makijażu - zgadzam się, że ma być dyskretny, a nie wyzywający. Wszystko, co wyzywające działa zazwyczaj na szkodę.

Gość GeooorgiaSweetHome
Ore - generalnie to nie przepadam za tym, żeby się stroić. Źle się czuję taka odpicowana, wystylizowana. Preferuję raczej "męski" styl ubierania i stąd też mam opory przed tym, żeby podkreslać swoją kobiecość. Jestem bardzo nieśmiała. Z jednej strony chciałabym się podobać płci przeciwnej, z drugiej czuję się nieswojo, kiedy jakiś facet spogląda w moim kierunku.

Gość GeooorgiaSweetHome
Zazwyczaj ubieram spodnie. Za sukienkami/spódnicami jakoś nie przepadam, a jeśli już muszę założyć, to dłuższe. Nogi mam podobno zgrabne, moglabym sobie pozwolić na mini, ale nie czuję się dobrze w takiej długości. Makijaż rzecz jasna oszczędny - lekkie muśnięcie tuszem, kredka, pomadka do ust.

oreore każda kobieta wie i stara się wyolbrzymić swoje walory i zakryć niedoskonałości - to naturalne...byle nie przesadzać jak słodkie blondi spod disco...:classic_cool: GeooorgiaSweetHome jesteś babochłopem? :P

Gość GeooorgiaSweetHome
Słodką blondi ala Sasha Strunin nigdy nie będę:D Jestem bowiem zdania, że strój powinien w jakimś sensie odzwierciedlać osobowość, to czym się interesujemy. Stąd też pomysł na coś orientalnego, niebanalnego, z dużą ilością biżuterii...

Gość GeooorgiaSweetHome
Nie jestem babochłopem:D Po prostu wolę spodnie i tyle. Do tego jakaś ciekawa koszula, szalik, naszyjniki...

Nie jestem babochłopem Po prostu wolę spodnie i tyle. Do tego jakaś ciekawa koszula, szalik, naszyjniki.. są spodnie podkreślające odpowiednio zaokrąglenia ...jednak nie możesz cały czas im ufać...:classic_cool:

revolver - mylisz się, nie każda, wystarczy przejść się po mieście i poobserwować :P A co do Ciebie autorko, nie przejmuj się. Myślę, że masz wszelkie dane żeby spotkać kogoś, ale masz pewnie jeszcze czas. Moim zdaniem nie ma niczego, co osiąga się za wszelką cenę i wszystkimi możliwymi sposobami. Pozdrawiam i życzę miłego dnia ! :D 🖐️

Gość GeooorgiaSweetHome
Masz rację. Jeden naszyjnik wystarczy. Do tego jeszcze kilka bransoletek na ręce, może jakiś pierścień... Osobiście fascynuje mnie świat orientalny - tam kobiety wyglądają jak takie boginki i są niezwykle kobiece.

mylisz się, nie każda, wystarczy przejść się po mieście i poobserwować jestem facetem , więc zmuszony jestem być obserwatorem :classic_cool:

Gość grabarz marian
nie ma bata, musisz się czymś wyróżnić, czymś oryginalnym i niebanalnym ale jednocześnie nie przytłaczającym cię. Musisz się w tym czymś dobrze czuć. Ja zawsze zwrócę uwagę na dziewczynę z fajnym tatuażem albo z oryginalną fryzurą czy oryginalnie ubraną - nie mam tu na myśli mini, szpilek czy dekoltu do pasa. Ale jeśli jesteś szarą myszką to nigdy nie poczujesz się dobrze gdy będziesz rzucać się w oczy. Ewentualnie możesz popracować nad tym by być ciągle uśmiechniętą, takie laski tez przyciągają facetów :) Revolver, szacun za muzę w stopce.

Revolver, szacun za muzę w stopce. luzik :) GeooorgiaSweetHome chcesz być grecką lub rzymską boginią ? :classic_cool:

Gość karakorum 777
Co będzie jeżeli ona "nie robiąc nic" jest durną, spasioną loszką? Zresztą jak nie robisz nic to na nic nie zasługujesz.

Gość GeooorgiaSweetHome
Wypraszam sobie! Nie jestem żadną spasioną loszką:P Grabarz - oczywiście, warto się wyróżniać, ale też nic na siłę. Nie lubię udawać kogoś kim nie jestem. Nie znoszę też być nachalna i wulgarna. Zależy mi zresztą na poważnych ludziach, nie na desperatach i zbokach.

Gość GeooorgiaSweetHome
A nie lepiej słowiańką?;)

Gość GeooorgiaSweetHome
W ogóle to nie chodzi mi o to, żeby być jakaś oblegana, a przyciągać do siebie inteligentnych, wartościowych facetów, z którymi można ciekawie spędzić czas, porozmawiać.