Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilm3

Ciekawy sposób zarabiania

Polecane posty

Gość kamilm3

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=308927 Proszę o rejestracje z mojego linku polecającego z góry dziękuję. Długo zastanawiałem się jak zarabiać w internecie nie robiąc niczego innego niż dotychczas? W końcu znalazłem! Zarabiam przeglądając internet(jak zawsze, nie przeglądam żadnych bezsensownych stron, w które trzeba klikać), a w tle mam włączony mały programik, który nabija mi punkty (NIC NIE MUSZĘ KLIKAĆ, ANI WCHODZIĆ NA ŻADNE STRONY, CHYBA ŻE PO WYPŁATĘ :D Do tego typu "zarabiania" nigdy nie byłem przekonany, jednakże znajomy informatyk polecił mi to, mówiąc "możesz robić to co lubisz, a jednocześnie na tym zarobisz - ja pracując 8 godzin dziennie wyciągam miesięcznie 250-300$ (TAK! 800-900 ZŁ!)". Stwierdziłem, dlaczego miałbym nie spróbować? Po 3 tygodniach (dokładnie wczoraj tj. 27-08-2011 r.) WYPŁACIŁEM NA KONTO 87,05$ (około 252 zł!) nie robiąc niczego innego niż przed rejestracją. Jak działa ten program? Otóż w tle działa małe okienko, w którym wyświetlają się reklamy, a my dostajemy pieniądze za "oglądanie" ich. Nic więcej. Wypłata jest od 20$ (tyle zarobisz w miesiąc mając surfując po internecie ok 45 minut dziennie...). Ja za te pieniążki kupiłem sobie dwie gry na steamie :D Jak zacząć zarabiać? Wystarczy kliknać na poniższy obrazek. Potem podać e-mail i pobrać programik! Decyzja należy do Ciebie :) (każda minuta to około 0,5 centa, a to bardzo dużo! NIE TRAĆ CZASU!)

Gość SRUTU TUTU
KŁĘBEK DRUTU

Gość jak chcesz to
sprzedawaj swoje dane, kwestia swiadomosci