Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głosuj jak Karolak!

Wybitny polski aktor, wielka gwiazda TVN popiera Pana Tuska

Polecane posty

Gość głosuj jak Karolak!

Pan Tomasz Karolak, genialny polski aktor, wyraża swoje ogramne i bezwarunkowe poparcie dla Pana Premiera Tuska! Głosuj jak Karolak! Nie bądź zacofanym moherem!

Gość lejla28
tez bede tak głosowac

Głupie społeczeństwo. Nieważne jak chce Karolak, jak chce Papies, Wałęsa. Głosujcie wg własnego rozumu a nie tego, co mówią autorytety. Sam pewnie nie pójdę na wybory w ramach protestu przeciw chorobie życia politycznego, ale najbliżej mi do Platformy z innych powodów niż "Karolak powiedział"

Gość kochamy Karolaka!
Wszystkie kobiety kafeterii głosują jak pan Karolak!

Gość ewelin midlajn
Karolak buahahhaha marny aktor serialowy na polityce nie zna sie wcale

Gość pajeczyna na rece
Karolak :O a kim ze jest ta marna zalosna aktorzyna ?

Gość Twoja Jedyna Miłość
skończcie wreszcie te bitwy PiS-PO to się nudne robi :/

Gość ptasiek nastroszony
p. Korzeniowski i p. Karolak to wartoasciowi ludzie, bogaci inteligentni i nie zadluzeni , nowoczesni , przebojowi i prawdziwi Europejczycy. to wlasnie jest elektorat PO. a zadluzone zabiedzone frustraty z dwoma zebami do zatrzymywania fusow od herbaty i gilem wiszacym u nosa niech ujadaja na PO.

Gość dfg$%
karolak co to za pagaro?

Gość A prawda jest taka, że...
No ...........jasne, przy takich poborach, jakie ma Karolak, to pewnie też bym tak głosowała, przecież on nie ma zielonego pojęcia o tym, jak i z czego żyje większa część społeczeństwa. Zarabiać 1000 a 30 000 miesięcznie, to różnica, a właśnie o tych drugich dba nasz obecny rząd i dlatego pan Karolak głosuje za nimi!

Gość A prawda jest taka, że...
Aha .... z tym wybitnym, to chyba ci sie coś wypsnęęęęęło.

Gość nie przesadzajmy z tą
wielkością. Wielki polski aktor to Solski, Kreczmar, Holoubek. Karolak sympatyczny serialowy bohater, alewielkość aktora ocenia się po wielu wielu latach i prawdziwym aktorskim kunszcie, którego na razie tu nie widać. A orientację polityczna każdy ma prawo miec własną. Nie wiem, na ile reklamujący aktorzy takową posiadają...

Gość klenka przy klopie i kładzie
a tam głosuje....zapłacili mu to głosuje... dobra reklama bo on taki cool i trendy niech se PO kupi cały sztab niech dadzą Krupie stanowisko posła

Jak już tak się upierasz przy tych aktorach to PiS popiera między innymi Anna Chodakowska. Aktorka zupełnie innej klasy niż to co przedstawiasz. W przeciwieństwie do niego ma też konkretne argumenty dlaczego popiera Kaczyńskiego. Zna program i zamierzenia. Nie bredzi od rzeczy za pieniądze.

Gość sowietos muwowol
tuska popiera nawet wojewódzki i jola rutowicz

Gość dfsdfdfsfsf
tuska popiera andrzej grabowski... na polsacie widzialam :O

Gość taka prawda ona
gwiazda tvn hahahahah a to dobre :D:D:D

Gość sdteismx;
toz to alkoholik laduje wodke jak dziecko mleko

Gość bananowa jadzia
Jak Jola R. to muszę iść głosować na po ;) Też gwiazda jakby nie było. A poważnie to myślę, że sondaże muszą być kiepskie. Najpierw Palikot z homo i trans a dziś gwiazdeczki z pudelka.

Gość OhArA
Dla mnie aktorką to jest Krystyna Janda a nie takie tam

Gość Antonio de
Aktorzy niech grają na scenie a nie robią za pieniądze ludziom wodę z mózgu !!!! Sądzę że rząd PO nie stać na wprowadzenie poważnych i odważnych reform poza, wyprzedażą narodowego majątku, wymyślaniem i podnoszeniem podatków.

Gość yaliooooooooooo
stać nie stać oni są dogadani z unia, nas okradaja im dają w zamian dostaja kase ale nie dla nas tylko dla siebie i znajomków, co mi z autostrady jak nigdy nią nie pojadę bo dwie strony to 80zł mialbym do pracy jezdzic codzien to ile bym musial zarabiac ? zreszta samochod mi sie sypie dziad sie robie

Gość Politicsx
Ktoś tu napisał bardzo bardzo mądrze. Aktorzy niech zajmą się grą a nie udziałem w grach tego typu. Co to niby za autorytet w sprawach politycznych?Podejrzewam,że gdyby mu strzelić znienacka pytanie ilu jest posłów i senatorów to by nie wiedział.:D Myślałem,że ta głupota się skończy wraz z ubiegłorocznymi wyborami gdzie rywalizacja oparta była na tym kto kogo ma w komitecie i ilu liczy członków. Kur... to się robi już żałosne. Żałosne jak autor tego tematu.

Gość Preciozzo
17:53 [zgłoś do usunięcia] ptasiek nastroszony od pewnego czasu mnie nurtuje czy ten pod tym nickiem to robi sobie jaja i pisze to specjalnie czy to rzeczywiście taki wał korbowy. Bez kitu. To zaczyna być ciekawe.