Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość En-Dżi

Byłam na zakupach

Polecane posty

Gość dagmaraas
Jak byś była bogata nie kupowałabyś chińszczyźnianych szmat z sieciówek tylko ciuchy od chanel,gucci itp ..ale ty jesteś bidulka i masz kompleks niższości rozumiemy;)

trele morele:) kupuje to co mi sie akurat podoba mam płaszczyk GIANNI prawie za 2 tys i buty guess chyba ze 3 pary wiec sobie piszcie co chcecie a chanel jest dla starych bab:)

Gość czekając na....
acha no i jeszcze trzeba mieć najebane w głowie, żeby pisać na forum co się akurat kupiło i jeszcze podawało cene żal :D

Gość czekając na....
pochwal się jeszcze za ile kupujesz papier do dupy :D i jak sobie dupe po sraniu podcierasz :D

Gość oj dzieci dzieci....
:O

Gość czekając na....
a tymczasem ty idź sobie pooglądaj w szafie te swoje szmaty, a ja ide poczytać książke :) mysle, że moje zajęcie jest ciekawsze :P

Gość o masakra :)
jakbym przeczytała: kupiłam sobie 2 pary butów po 1200 spodnie za 700 bluzkę za 300 to może i by zrobiło wrażenie a tak to śmiech, bo teraz prawie każdego stać na takie zakupy

Gość dagmaraas
widac ,że dziecko ściemnia i czeka na prowokacje .Nikt kto ma kase i klase nie wypisuje takich bzdur na forum

ani kasy a ni klasy mi nie brakuje, masz racje chcialam zobaczyc jak forumowe straszydla mi zazdroszcza:)

Gość danilllo
ale czego zazdroszczą?

Z Burburry(uwielbiam tę ich kratę :)), nie wiem co się stało, do tej pory wszystkie ich rzeczy były ok. Jeździmy dwa razy do roku na takie większe zakupy za granicę, przeważnie w sezonie wyprzedaży, bardzo się opłaca a oprócz tego miło weekend spędzimy.

A ja ostatnio nic nie mogę kupić. Wszystko w tych sklepach wydaje mi się beznadziejne. Mam blokadę albo rzeczywiście same szmaty sprzedają

Gość tygfsdw
linku do zdjęć wstawiać nie umiesz to powiedz twojemu mężowi informatykowi żeby cię poduczył takich prostych czynności;) dom na kredyt to dla ciebie szpan?;)

powiem tak: ile dziecko masz lat? może leczysz kompleksy? :) Na codzień pracuje w Paryżu, jak przyjezdzam do polski wydaje fortune na ciuchy, ale raczej się kryje z cenami, rachunki wyrzucam, wczoraj czytalam na forum ze pojawic sie z kubkiem starbucks na ulcy to oznaka bycia trendy i przynalezności do elity (?!) szkoda ze mlodzi polacy ja tak bardzo zakopleksieni - moim zdaniem nie pa powodow

nie umiesz czytac:) maz nie jest informatykiem:) jest chirurgiem w prywatnej klinice a dom za gotowke, drugi mamy w dąbkach:) milego dnia 🖐️

No niestety, to co u innych jest standardem to u nas jest jeszcze "wielkie wow", porównanie do Sturbacksa trafne. ;) Ale mam nadzieje, że to się zmieni. Wszystko moim zdaniem przez to, że nie istnieje u nas prawie w ogóle klasa średnia.

nie mam zadnych kompleksow:) jak juz pisalam wiedzialam ze tu przyczlapie jenny ktora ubiera sie na bazarze i chcialam z nia pokonwersować:) mam 25 lat:>

Gość tygfsdw
ta zapomniałąs dodać o prywatnym odrzutowcu;) miłego przebudzenia schizofremiczko

Gość tygfsdw
to słaba jesteś bo ja mam samolot swój prywatny;) miłego dnia

Gość asa tadarasa
Łomatko, ile ty ważysz En-Dżi? Chyba z 80 kilo? Te twoje ciężkie kroki zostawiły okropne człapiące ślady na trawie.

Gość asa tadarasa
Nie wierzę, tylko grubas mógł zostawic takie ślady, do widzenia.

Gość pitolenie
ja pierdole, ale z ciebie żałosna peezda autorko wątku... Może kasę to ty masz, ale klasy za grosz u ciebie nie widzę. Kobieta z klasą nie pisze na forach takich bzdur.