Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość En-Dżi

Byłam na zakupach

Polecane posty

"pani doktorowa" poczyniła zakupy i się musiała podzielić tą niezwykłą nowiną?:) Niebywałe! A zarazem wątpliwe. No mi się jeszcze nie udało kupić butów dwóch par w kazarze za trochę lepiej jak 4stówy. Chyba musiały z jakiejś wyprzedaży być. Nie jestem złośliwa. Za tę cenę to u mnie w mieście jest jedna para butów coś na typ balerinek:)

pozatym masz problem z rozumieniem tekstu:) jedne kupilam w kazarze a drugie w prima modzie nie 400 za 2 pary tylko za 1 buty gamoniu:)

Wow , ale bzdurami sie zajmujecie, autorko, rzeczywiscie cos ci sie popieeeerrrolilo w glowce. Jakie to ma znaczenie , gdzie i za ile ktos cos kupuje. Pojecia nie masz o zyciu. Trwaj w swoim przekonaniu, a dopiero na lozu smierci otwarza ci sie oczy, o co w tym zyciu chodzi. A z przyjemnoscia ci napisze ,ze ja mam ta swobode , ze mam w nosie wszystkie gustowne stroje, a co do butow, widzisz 1-2 pary na rok mi wystarcza, za to mam cieplutko za oknem caly rok, i nawet dlugich spodni nie nosze, tylko krotkie , i coz moja szafa to 5-6 par krotkich spodenek, i podkoszulki, lub koszulki na ramiaczkach, o i mam jedna bluze z dlugim rekawem, i co mi po tych twoich spodniach i butach tak drogo kupionych. Smieszna jestes ...........

ameryki nieodkrylas choc zakupy prawdziwe:) chodzilo o zebranie w jednym miejscu kafeteryjnych frustratek a teraz ide zrobic sie na bóstwo i jade z mezem do znajomych:)

Gość dfg$%
autorko jestes tepa jak jennifer8787-jej topik----------------------------------- Jestem piekna i bogata. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow 1 2 3 10 nast. 13:28 jennifer1987 Nie rozumiem dlaczego kafeteria to forum z zakompleksionymi biedakami ktorzy zazdroszcza pieknym i bogatym ludziom. Niedlugo koncze budowe mojego pieknego domku myslimy z mezem nad budowa basenu albo zrobieniu sauny. jak wkleje tu zdjecia z domku to wam oczy wyjda z zawisci wy zazdrosne biedaki http://www.voila.pl/054/9cx6o/?1 http://www.voila.pl/057/sjveq/?1 http://www.voila.pl/180/hf8nw/?1 ----------------- leczysz kompleksy jak ta psychicznie chora kobieta------obie pochodzicie z patalogicznych rodzin,gdzie smrod brud i ubostwo jest na porzadku dziennym

Gość Twoja Jedyna Miłość
hahaha takie tanie zakupy? ja za tyle to czekolade kupuje

Gość Oczywiście że
En-Dżi to jest wyjątkowo pusty i próżny tłumok. Pochwal się tłumoku swoją koresponencją mężowi.Jeśli on jest naprawdę lekarzem i Cię nie napierdoli to chroń nas PanieBoże przed takim.Ale wszystko jest w życiu możliwe i nawet wykształcony człowiek jest w stanie zaakceptować tłumoctwo żonki,ale do czasu..

Gość do En-Dżi i Jennifer
Ale z was durne kurrwy. :O

Tak zrozumiałam, jak napisałaś...słusznie nazwałaś się gamoniem!:P Nie potrafisz używać znaków, bełkoczesz coś na tej klawiaturze i masz pretensje, że ktos nie rozumie tych twoich wypocin! Juz się wychwaliłaś, to możesz znikać!:P No chyba, że wpadniesz jeszcze na jakiś pomysł:D

Z tego podniecenia tymi zakupami zapominasz o gramatyce! Poza tym... No chyba, że ujrzałaś tenisówki w kazarze:D To był...bazar, tylko ci się zapomniało:D

zmieniając temat w piątek odbierałam syna z predszkola. Ponieważ wysłalismy go do międzynarodowego w jego klasie na 15 osob, jest 8 narodowości. Mieszkamy we Francji. W szatni przysłuchuje się rozmowie chłopców chłopczyk z Maroka pyta syna skąd jesteś, syn odpowiad że z Polski, na to dziewczynka meksykanka odpowiada: zazdroszcze z kraju Pawła 2 to piękny kraj i ludzie anielscy - dzieci lat 5. wypowiedz bez puenty. do autorki nie musisz chwalic nam się nowymi zdobyczami, watpliwy fakt ze masz 25 lat. a jesli to prawda zatrzymałaś się w rozwoju umysłowym w wieku 17 lat

Autorka rzeczywiście zachowała się nieodpowiednio, bo takimi rzeczami nie powinno się chwalić, a przynajmniej nie w takim kontekście. Jednak reakcja kafeterianek również jest niezbyt fajna. Mnie to naprawdę ani ziębi ani grzeje, czy rzeczywiście autorka była na zakupach, co za ile kupiła itd. Gdyby pokazała te ciuchy to można by jeszcze nad czymś podyskutować. A tutaj co? Naprawdę te ceny Was napędzają?

morza szum hehehe pisze szybko bo mi szkoda czasu , pozatym skonczylam dobra uczelnie mowie biegle w 2 jezykach i mam prace o ktorej ty mozesz tylko pomarzyc wiec gamoniem jestes ty zreszta niedawno pisalas cos o posredniaku? o morzu zapomnij z posredniaka tam cie nie skieruja:)))))))))))))))))))

:D:D oj widzę, że zbyt dużo kafe, kobiecinko? Ja o pośredniaku???? ooo to już skleroza, :P Poszukaj i pokaż, lub biegnij po bilobil:D Ja znam więcej języków i się nie chwalę, bo nie muszę. Tylko dwa???Mało! tyle dzieci w przedszkolu się uczy:D

No taaaa, byki mozna skwitować...tym, że się pisze szybko i brakiem czasu:) Ludzie, baba swoje marzenia klepie o mężu lekarzu:D i zakupach dla niej niemozliwych:P Czekam na ten temat co niby ja o ....po...coś tam pisałam, kobiecino:P:D

Gość ooooooooooooooooooo endżi
dawno cie tu nie bylo paszteciku mam twoje foto suniu wiesz?:)

Gość morza szum bo sie zesrasz
z przejęcia :)

Gość asa tadarasa
Ojej, En-Dżi, niby masz aparat fotograficzny (pewnie baaaaaardzo drogi), a zdjęcia butów z netu. Buhahahahaa.....

ja po prostu nie rozumiem ani zamiaru , ani postawy autorki. Chwali sie ,ze niby ma tak dobrze....niektorych to w ogole nie interesuje. Jaki ma w tym cel..? Sa tu osoby o wiele bardziej zamozne, czy tez bardziej wyksztalcone, mieszkajace w roznych pieknych krajach nad brzegiem morza czy oceanu, znajace kilka jezykow obcych, majace super prace i jakos o tym sie nie rozpisujemy. Prowadzimy dyskusje, normalnie rozmawiamy, ale nie omawiamy naszych statusow, czy zawartosci kieszeni. Sam temat jak i autorka to dla mnie ogromna pustka, jakby ktos w ogole nie mial nic w glowie, zadnych zwojow, nic. A moze masz autorko jakis ciekawy temat do omowienia........jest tu wiele osob z ktorymi mozna pogadac na poziomie....