Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Życie jest do dupy.

Najwieksza miłość mojego dotychczasowego życia ma dziś urodziny.

Polecane posty

Gość Życie jest do dupy.

A skończyło się na gównianych życzeniach na Fejsie. Na dzień mężczyzny to już nic mu nie życzyłam, taka ze mnie ciota. Jak to jest, że nawet z największymi przystojniakami mogę gadać na pełnym luzie i stosować na nich śmiały podryw, a jak już mi na kimś naprawdę zależy (bo ja go kocham szczerze, acz nieszczęśliwie), to spuszczam wzrok i udaję, że mam tego kogoś gdzieś? Boję się, żeby sobie czegoś o mnie głupiego nie pomyślał i się cała spinam... Już nawet nie chodzi o te nic nie znaczące życzenia. Chodzi o całokształt. Tak jakoś najtrudniej zawalczyć o tych, których najbardziej kochamy. I to nie jest farmazon, tylko prawda.:(

Gość Życie jest do dupy.
A idź Brovar, sam jesteś debil. Nie chodzi o to, że nie wypada... :(

Widzisz, będzie nam raźniej jak oboje cierpimy na debilizm ;) Po co ci rady mędrca. Ja bym nie chciał kobiety z życiem do dupy.

Gość Życie jest do dupy.
A co to w ogóle za rada- "uderzaj". Ja wiem kiedy się uderza, ale się boję. Nawet jak mi nie odpisze na jakąś głupotę, to mi się wydaje, że wziął mnie za desperatkę i kretynkę. Jak chodzi o innych facetów, to mam gdzieś co sobie pomyślą, bo mi na nich nie zależy. :( Ehh, wygląda na to, że on tez by nie chciał kobiety z życiem do dupy.:(

Gość chyba_w_tym_problem
może chodzi o to, że tych nic nie znaczących facetów było mnóstwo, a to prowadzi do dwuznacznych przemyśleń.

Gość Życie jest do dupy.
Niee, nie było ich tak znowu duzo.