Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka.284

Sytuacja na basenie.

Polecane posty

Gość Beatka.284

Dzisiaj poszłam na basen popływać. To, co zobaczyłam, a raczej usłyszałam, zszokowało mnie do tego stopnia że stwierdziłam że opiszę to na forum, chociażby po to, aby zwiększać świadomość. Na płytkim końcu basenu pływają dzieci- dzieci jak dzieci, są głośne, pływają, nurkują, bawią się. Dwaj chłopcy- na oko 9/10 lat, zaczęli chlapać tak niemiłosiernie, że podnieśli mi tym 'lekko' ciśnienie, i zwróciłam im uwagę mówiąc 'Ej chłopcy, przestańcie!!!' ...na co gnojeczek odpowiedział mi lekceważącym 'co'. Wtedy poczułam się jak bomba nuklearna... 'NIE CO, TYLKO TAK PROSZĘ PANI, I NATYCHMIAST PRZESTAŃCIE CHLAPAĆ'. Przestali. Super. Ale później jeszcze słyszałam jak jeden mówi do drugiego 'ja pierdolę'... już się nie odzywałam, ale nie wiem jak Was, ale mnie przekleństwa w ustach dziecka bardzo drażnią. Dobrze (a może nie dobrze?) że nie było tam ich mamuśki/tatuśka. Bo w sumie gdyby ich opiekun stwierdził, ze to on jest od zwracania uwagi, to chyba następnego mojego wybuchu by nie przeżył... :D Apeluję. WYCHOWUJCIE SWOJE DZIECI. Wulgarne i niewychowane BACHORY powinno się zamykać w zamkniętych ośrodkach wychowawczych. :/.

Gość anexxis
przeklinanie u dzieci to dzisiaj codzienność pójdz na plac zabaw a usłyszył z ust 6 latków " to jest zajebiste", weź spierdalaj , kurwa co to było itd. też byłam w szoku

Gość Beatka.284
Jakoś nie potrafię tego zaakceptować. Według mnie, dzieci powinny być miłe, żywe, rozgadane, aktywne i grzeczne. A nie okropne, hiperaktywne, wkurzające, przeklinające i niegrzeczne.

Gość anexxis
czasy się zmieniły, ale nie wiem z czego wynika ta zmiana zachowania wsród dzieci za moich czasów było inaczej

Gość OkoOko
Moje dzieci na pewno mi nie uwierzą, ale mam 15 lat i w życiu nie przeklnęłam ani razu. Racja, taki dzieci niemiłosiernie wkurzają