Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karbonaraaa

kupujecie takie garnki?

Polecane posty

Gość karbonaraaa
upppppppppppppppppppppp

Gość upnac cie w morde?
nie kupujemy takiego szmelcu

Gość karbionaraaa
no tak trzeba podkreslic,ze stac na takie garnki,ale ich nie kupie:):D pytalam tez,czy ktos slyszal o takiej firmie? w necie malo info

Tej firmy nie znam, ale gdy wychodziłam za maż rodzice kupili mi cały zestaw garnków Zepptera :) Szczerze, używam ich i się fajne :D

Dodam, że te kilka lat temu, zapłacili za te garnki ponad 7 tys. Ale używam ich od 5 lat i są nie do zajechania.

Gość karbonaraaa
no wlasnie, myslalam o tym,zeby raz w zyciu wydac na cos ,co posluzy mi kupe lat. takie garnki proponuje mi wlasnie przedstawiciel zepptera.

Gość qaqaqa
wracam do tematu, jestem ciekawa czy Karbonaraaa zakupiła zestaw, a jeśli tak to czy jest z niego zadowolona? :-) a może ktoś inny ma coś do powiedzenia w tym temacie?

Gość ech......................
Dam radę mimo ze z firma nie jestem powiązany. EMALIA OLKUSZ Albo wegierskie jakieś tam Moja matka tylko takie uznaje. Drogie są ale ona poluje np na patelnie co jakiś czas na stronie netowej maja promocje. A komplet za 80 tyś punktów jest na orlenie wartości 500pln A takie aluminiowe badziewie w makro bylo na wyprzedazy chyba po 50 pln za komplet. lepiej mieć 3 garnki a na 20 lat niż badziewie

Gość asiolll
uznaję zasadę, że cena idzie w parze z jakością. na pewnych rzeczach nie warto oszczędzać, chyba że ktoś lubi zmiany. co do garów nie słyszałam

Gość ech......................
Ja sie wypowiem jako amator kuchni :P Wszystkie te metalowo aluminiowe garnki do wielu dań się nie nadaja mimo kosmicznej kasy. Np do smarzenia jajek, budyniu kiślu itd. Nawet ziemniaki moga przywrzeć A emaliowane SĄ NATURALNIE NAJLEPSZE tak jak patelnie ceramiczne. Po za tym za 500 pln masz komplet na minimum 5 lat liczmy nawet to za 5 tyś masz 50 lat Co według ciebie lepsze ??

Gość Aaaaaania
Garnki są super! Wiem bo moja chrzestna takie zakupiła a po niej cała nasza rodzinka . Wszyscy jesteśmy zadowoleni. Ponad to na garnki tej firmy jest udzielana 30 letnia gwarancja . Szczerze polecam

Gość Never Ever
Oj bez przesady! Ja kupiłam garnki fiskars http://www.narzedziowy.pl/wyszukiwanie_garnek_s.html 2 lata temu, cały czas są jak nowe! Nie zapowiada się na jakiekolwiek zmiany póki co:) Są tak dobre, że zaczęłam kupować resztę rzeczy też tej marki. Polecam, bo uważam, że ceny za takie dobre garnki naprawdę super! :)

Gość czelesta18
Szczerze mówiąc , to jakaś nieznana firma i chyba nie warto ryzykować, zwłaszcza przy tej cenie. I co z tego,że mają 30 lat gwarancji. Jak chcesz skorzystać z tej gwarancji, gdy zabraknie dystrybutora na Polskę, gdzie będziesz go szukać. 30 lat pytanie na co, zazwyczaj jest to dno, a nie cały garnek. Lepiej kupić coś znanego, co nie zniknie nam z rynku . Widziałam np. zestw garnków, który też potrafi różne cuda typu gotowanie garnek na garnku, czy w małej ilości wody i cenowo jest całkiem, całkiem : http://www.goblet.pl/katalog/garnki/garnki-komplety/berghoff-garnki-orion-invico-22-elem-komplet.html?pa=2&search=product&availability=0&group= Producent firma BergHoff ma przedstawiceila w Polsce i siedzibę Belgii , więc bez problemu możesz egzekwować swoje prawa co do gwarancji w razie czego. Never pisze o Fiskarsie i też musze przyznać,że to dobry zakup, mam akurat petelnię i jest ekstra .

Gość gość
royaltyline.pl - Jedne z lepszych garnków, jakie miałem okazje zakupić. Polecam je wam.

Gość gość
Tanie i przede wszystkim wytrzymałe garnki znalazłam tu -https://marketchrosciel.pl/47-garnki jestem zachwycona ich jakością. Bardzo dobrze też trzymają ciepło, przez co nie muszę co chwila podgrzewać jedzenia.