Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona12321

Czy młoda żona powinna...

Polecane posty

Gość madmaxior
No to raczej odpowiedzialny nie jest... i do tego chyba nadużywa alkoholu... Dopiero teraz pokazał prawdziwe oblicze? Jakby co, nie miej skrupułów... dziecko ojca zawsze będzie miało, a czasem ojciec lepszy jest tylko na odległość

Gość Dziewczyna Ja
daj sobie z nim spokoj - pije, gra i do tego po gimnazjum. jakie on Ci zycie zapewni? jakie wam zycie zapewni? co Ty w nim widzialas, ile on ma lat - 20?

Gość żona12321
Niestety gdy bylam w ciazy wszystko wyszlo,ale myslalam ze gdy urodze to sie poprawi

Gość madmaxior
Dlaczego kobiety myślą: po ślubie zmieni się na lepsze? albo po dziecku zmieni się na lepsze? :O Facet zachowuje się jak gówniarz troszkę... A nie ojciec... Co zamierzasz? Możesz jakieś ultimatum mu postawić?

Gość Dziewczyna Ja
on sie szybko nie zmieni, wydaje mi sie nawet ze wogole sie nie zmieni.. to taki typ, nie odpowiedzialny gówniarz bez ambicji..

Gość Dziewczyna Ja
przyjscie dziecka na swiat to jest sprawdzian dla faceta, rzadko ktory go zdaje. wzielas slub ze wzgledu na ciaze?

Gość żona12321
Trudno kopnac kogos w dupe, gdy sie nie pracuje i nie ma wlasnego domu

Gość żona12321
Dziewczyna ja Zamierzalismy sie pobrac, ciaza troche to przyspieszyla, zrzeszta oboje sie z niej bardzo ucieszylismy. No i on przed tym był taki wspanialy, a moze ja bylam taka ślepa. Problemy z maszyną miał juz wtedy, nawet wieksze niz teraz. Nikt nigdy nie był dla mnie taki dobry jak on gdy bylismy parą.

Gość madmaxior
Dlaczego niektóre kobiety zacznaja od końca? Zamiast najpierw studia, praca, mieszkanie... To najpierw dziecko z nieodpowiedzialnym facetem, który uzależniony jest od alko i hazardu, a Ty jesteś uzależniona od niego... Nie możesz liczyć na pomoc kogoś z rodziny> Choćby w opiece nad dzieckiem, abys mogła jakąś pracę podjąć?

Gość żona12321
Przez tydzien nie ma mi sie kto zająć dzieckiem. Jakoś tak zawsze musialam po swojemu, chyba chcialam udowodnic rodzica cos... I strasznie chcialam miec swoja rodzine bo w swojej nie czulam sie kochana. Mialam byc najlepsza ale nie chcialam.

Gość madmaxior
Ile Ty masz lat>?

Gość Dziewczyna Ja
ile on ma lat? zakladam ze nie wiecej niz 23? bo niemozliwe zeby facet starszy tak sie zachowywal ...