Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja tego nie wiem w ogóle nie

Do zwolenników aborcji - wytłumaczcie mi coś

Polecane posty

Gość cukiernik
Pytanie do lekarzy i etyków. Dlatego tak jest że Płud w tym czasie odczuwa a wcześniej nie ... Różnie to tłumaczą , zwróć uwagę żę wyrok za dzieciobójstwo jest znacznie mniejszy niż za morderstwo , 100 lat temu nasz kościół odmawiał pogrzebu dzieci które rodziły się martwe, granice kiedy człowiek jest człowiekiem ustalają lekarze i etycy nie my. Najlepiej by było gdyby nikt aborcji dokonywać nie musiał ale nasz Swiat nigdy idealny nie będzie , a zawsze byłem zwolennikiem teorii żeby to kobiety decydowały o aborcji , Pozdrawiam serdecznie , jak byś miała ochotę na seks do zapraszam.

Gość cukiernik
Pytanie do lekarzy i etyków. Dlatego tak jest że Płud w tym czasie odczuwa a wcześniej nie ... Różnie to tłumaczą , zwróć uwagę żę wyrok za dzieciobójstwo jest znacznie mniejszy niż za morderstwo , 100 lat temu nasz kościół odmawiał pogrzebu dzieci które rodziły się martwe, granice kiedy człowiek jest człowiekiem ustalają lekarze i etycy nie my. Najlepiej by było gdyby nikt aborcji dokonywać nie musiał ale nasz Swiat nigdy idealny nie będzie , a zawsze byłem zwolennikiem teorii żeby to kobiety decydowały o aborcji , Pozdrawiam serdecznie , jak byś miała ochotę na seks do zapraszam.

Gość a ja tego nie wiem w ogóle nie
"spadaj gówniaro, bo ci dupsko pasem spiore." a to do mnie?? nie to wiesz, jak nie masz już argumentów do dyskusji to nie musisz w niej uczestniczyć :) Brovar -- cóż mam powiedzieć jak ty masz taki skrajne poglądy, dla Ciebie zabójstwo nie jest niczym szczególnym więc dlaczego miałbyś się zastanawiać nad problematyką aborcji bardziej mi chodziło o opinię ludzi, którzy jednak twierdzą iż płód można :zlikwidować a człowieka zabić już nie

Amirol Kibi, rozumiem że jesteś zwolennikiem predestynacji albo tego, że wszystko zależy od genów i nie mamy wpływu na wychowanie. Czyżby rasizm?

Autorze, ja uważam, że zabójstwo może być uzasadnione ale nie zawsze jest. To dlatego ciężko mi się zgodzić na aborcję zdrowych dzieci, które nie zagrażają swoim rodzicom w żaden sposób. Zabić kogoś w ramach antykoncepcji to za dużo nawet dla mnie.

Gość Pro Bono
"bardziej mi chodziło o opinię ludzi, którzy jednak twierdzą iż płód można :zlikwidować a człowieka zabić już nie" No i usłyszalaś już parę opinii na ten temat, pod którymi się podpisuje. O co ci jeszcze chodzi?

Amirol Kibi, co to znaczy wiedzieć? To, że dziecko jest z twoich genów nie znaczy że będzie grzeczne. Rozumiem natomiast, że adopcja 5-latka z domu patologicznego jest ryzykowna.

Czy dzieci Einsteina są noblistami? Czy Camus z matki analfabetki nie był przypadkiem noblistą? Czy naukowcowi nie może urodzić się upośledzony syn? ;)

Powinna być w ogóle zakazana - jak jedna z drugą nie chce mieć dzieci, to niech sie nie pcha do wyra facetowi