Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

co dziś przeżyłam...

Polecane posty

Wiecie on sobie odbiera ode mnie rodowody, żeby SPRAWDZIĆ jakie mam. Wszystkie możliwe i ja mu sie nie dam. Temu bratu. Przegrał i koniec. Mnie nie powiesił. CUDEM i tyle. Bo od razu piszę, że cudem. Czyli? Byłam wysłana , żeby sie powiesić i się nie udało wszystkim. Bo za bardzo stoję o KK. A Chiny mogą być? USA się dowiem - po co? Nawet nie mam paszportu. Po co mi w sumie USA? i tyle :(

A jeden ma od Boga, żeby było, że ma rację. Bo ma dużo, ale nie do końca. Bo mnie nie rozumie. I nie zrozumie nigdy. Musiałabym mu napisać rózne rzeczy a mu nie napiszę i tyle. Ale też jest tak bo JEST TAKI SAM i koniec. No ale... i tyle. I ten jeden rodowód ma od Boga i nie po nim za to wszystko co w życiu przeżył sie dowiem. Ano... i tyle. jeszcze może mieć 1 ale na razie nie ma na to szans. Choć może ma - ale ten jeden ma od Boga za tych ojców, a reszta? I tyle. I rodowodu ojca biologicznego też mu nie napiszę bo nie mogę. Bo matka w polsce by sobie odebrała. Nie zasłużyła bo miała się przyznawać. I wiecie tak miało być bo zaraz w paczce bym go jej wysłała a nie wiedziałam róznych rzeczy i koniec.

Wiesz co NIE ZA BARDZO kocham tego mojego narzeczonego. Ale jeszcze mam na to czas i tyle. Co ja mam Ci napisać? Sama nie wiem. To jest tylko robienie dzieci na starośc i tyle. Bo to jest moja JEDYNA i NAJWIĘKSZA klęska w zyciu, że za mąz nie wyszłam, ale literka R i po mnie. Za maż? Że dzieci nie mam. I to jest coś tak strasznego, że za to ludzie do piekła pójdą jeszcze łooo bo ja dzieci nie mam już dawno i tyle. Bo wzięta na kasę i WYŁACZNIE PO TO, ZEBYM SIĘ POWIESIŁA i to jest moja klęska, tragedia - ALE MIESZKAM NA WSI, że od rodziców nie umiałam odejśc bo rodziny nie mam i wszystko by grało w zasadzie - czego sie spodziewać ale GRÓB MATKI biologicznej. TYLKO TYLE. I do kasy i do wszystkiego TYLKO TYLE. No ale NIE. No to nie :(

a planujesz slub z tym narzoczonym? skoro go nie kochasz to po co z nim tworzysz zwiazek narzeczenski? planujesz slub z nim czy to zwiazek dla seksu wylacznie?

Wiesz od oceniania postępków ludzkich jest BÓG a nie człowiek i tyle i koniec. I aj kiedyś idę od razu do Boga, a ludzie w ogole mnie nie obchodzą. Ani trochę. Po mnie zostaje się powiesić jak ktoś jest przy zdrowych zmysłach. W zasadzie co zostaje? Teraz tak myślę. I tyle. No ale to jest grzech ciężki. Bo w sumie mam uczynki jakie mam , rację swoją i się nie dam i tyle. A przy chorych zmysłach to najrózniej bywa. Przez to trzymam z tymi braćmi chociaż... no ale muszę bo zaś po nich i po mnie tez i tyle. No ale wiecie tylko żeby sie nie powiesić. I zgubiłam te siostry KTÓRYCH NIGDY NIE MIAŁAM dopiero po śmierci wiele lat i tyle. I chytre - przyszły za te 3 samobójczynie i tyle. No i lecą nimi i nie do ogrania i tyle. Takie 2 bankierki, po studiach. Matmę mi wzięły, na ciołka wyszłam. Ale ze wsi - pieprzę i tyle :(

Jak dla seksu? Co ty piszesz? KU po prostu potomostwu jest to związek. No ale lata swoje mam i dzieci nie mam i tyle. Już miałam , ukradli. Nie pilnowałam? Eee nie miałam szans z rodziną byłego policjanta i tyle. Ja tak uważam, jeszcze 2 dzieci. Bo czemu pasterz mnie nie szanuje - bo mi dzieci ukradli. Ja też jestem porwana matce i tyle. I koniec.

Gość gromicaaaaaaaaaa
I tyle::::)

Kocham go - nie idealnie ale kocham. Mogłabym lepiej ale nie umiem. Nie mam siły a odwagi też nie mam. Ale coś wam powiem - wiem jak człowiek był stworzony na początku i wiem, ze za to, że sie OD RAZU nie rozmnożył powinien być OD RAZU piętro niżej gdyby nie było diabła. Ale już był diabel potępiony i nie potępił Bóg człowieka za to, ze sie od razu nie rozmnozył. Bo jaki miał być ten człowiek? Miał mu się rozmnożyć i tyle. I TYLE CHCIAŁ OD CZŁOWIEKA i CO ON ZROBIŁ? I całość jest ratowana WYŁĄCZNIE TYM, że jest diabeł. I wiecie ten opis pierwszego grzechu z raju to jest takie coś... no cos w tym jest - tak było, ale trzeba wiedzieć jak ten człowiek był skonstruowany że od RAZU MIAŁ MIEĆ DZIECI. Nie było żadnego popędu, niczego. Wszystko było od Boga i no właśnie... ale np. spotkacie tych pierwszych rodziców i oni wam nie powiedzą NIC, przegonią was motykami, że sie popatrzcie na siebie. Bo jacy oni są - TACY. Po prostu wiedzieli że sie rozmnożyć mieli, ale nie rozumieli że to jest taki straszny grzech, że oni sie nie namnożyli od razu i tyle. 2 ryby na wszystkich i koniec na zawsze. Nikt z nimi nie ma o czym mówić i koniec. Jeszcze za brygidki , za wszystko. Jak pózniej widzieli co sie działo na świecie to byli przerażeni co oni zrobili? Tylko nie rozumieli co się działo. A teraz dalej - ludzie będą lepsi myślicie? No oby. Niektórzy JEDYNE co będą musieli zrobić to po prostu się rozmnożyć. I koniec. I naprawde oni byli tak wymyśleni, że nie mieli nad czym nawet myśleć i tyle wymyślili. Oni w ogóle nie mieli myśleć tylko sie namnożyć a pózniej mogli myśleć i myśleć i tak dalej a tu nic i tyle :(

Oni wiecie MUSZĄ być 2 ryby choć za dużo sensu to nie ma. Rozmnażac się chyba nie będa bo tego Kaina to mieli zabić ONI , a nie on Abla. I za to chyba nie chcą miec dzieci, ale na zawsze razem choć róznie może być. No ale rozwodu nie ma czyli małzenstwo na zawsze. Taki wybór i dalej to samo. Bo bardzo mało ludzi będzie rozumiało jak oni to byli stworzeni. I oni to będą rozumieli I TYLE IM STARCZY ale nic o tym nie będzie. To tam będą inni wiedzieli, ale czy to powiedzą. Oni nic nie powiedzą bo tylko Pan Jezus nie grzeszył i Maryja ale to jedyni ludzie bez grzechu i koniec. Bo nie zabili Kaina a widzieli jaki jest i tyle. I jest na to legenda i tak dalej... a wszystko bez sensu. No coś tam powiedzą - ogrodniki to chyba będa i motykami we wszystkich, ze w sumie do dziś nikt nie wie o co poszło i tyle. Tam się dowiecie że macie se iść do Afryki - tam jest najlepiej. Zawsze było i koniec.

Od nich zawsze sie dowiecie , że oni mieli rację. Nie wszyscy tacy będa i tyle. I nie będą rozmawiali. Nie ma o czym. Będą tylko wiedzieć jacy byli i mogą se razem popłakać chociaż aż tacy płaczliwi nie są. Ale nad tym Kainem, że OD RAZU mieli sie rozmnożyć i to by się nie stało. Tyle. Ale ogólnie powiedzą - tam mieli rację swoją i koniec. Jedynie, że to zwierzę miało sie zamknąć i tyle. Miało go nie być. Ale to drzewo było zakazane powiedzą. ZAPOMNIELi powiedzą. Niektórzy nie takich rzeczy zapominają i tyle. No i zdarza się i tyle :(

No wiecie im trzeba WYBACZYĆ ten 1 grzech bo ZAPOMNIELI, że drzewo było zakazane. No dobrze powie Bóg, ale wiecie mieliby dziecko i by im to wybaczył. Bo czemu on ich tak potraktował. Bo zapomnieli, że drzewo zakazane. I nie wyrzuciłby ich z raju gdyby mu sie namnożyli. Nie - poszli żreć. No to koniec i tyle :( Za to. Nie za ubrania - bo będa mówić że za ubrania i tak dalej. Wylecieli za dziecko i tyle. Za dzieci ogólnie i koniec :(