Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lubelski Panicz

Prawdziwy facet nie jezdzi autobusem...

Polecane posty

To komicznie smieszny widok...facet,student w autobusie podrozuje... Zadna laska nie poleci na takiego przegranca. Samochod to jest luksus ,na ktory moze sobie pozwolic tylko samiec alfa. A wy jak dziewczyny traktujecie chlopakow w autobusie?

Samiec Alfa zostawia swój samochód i jedzie autobusem, bo wie, że tam jest wiele gorących towarków. MItoman jedzie samochodem i zamiast patrzeć na drogę to wykręca głowę za każdymi kobiecymi nogami i marzy, że zabiera taką laskę do samochodu. Potem wysiada z samochodu do pracy z mokrą plamą na spodniach :D

Gość gromicaaaaaaaaaa
Lubelski Panicz- jest w tym odrobina prawdy. Choć samców alfa z zimnym łokciem,w bmkach trojkach- rozwalających się złomach :) nie lubię..;)

Gość forever young...
prawda!!!:)

Lubelski Panicz, ale powiedz mi, w jaki sposób poderwiesz dziewczynę siedząc sam w samochodzie? Myślisz, że one będą się rzucały na maskę i całowały szybę?

Wyobrazmy sobie sytuacje gdy facet ma odprowadzic swoja kobiete do domu. Ze dom ten znajduje sie dosc daleko ,nie pojda pieszo. No i facet zabiera ja na przystanek,kupuje bilet ulgowy w kiosku i siedza na sierzonkach az autobus dojedzie do celu.... Litosci. Samiec alfa otwiera drzwi swojego wozu i wiezie swoja ksiezniczke.

Gość forever young...
no bez przesady, sa jeszcze taksowki..:) ale z ogolnym przeslaniem sie zgadzam, to dupa nie facet:)

hahahaha i może jeszcze takim stjuningowanym, wieśniackim golfem z przyciemnianymi szybami ? ;p hahaha już wolę autobus :)

Gość haahahahahahahahaha
Max,z ciebie kurwa jest taki facet jak ze mnie dziewica:D:D nie wypowiadaj sie w topiku o facetach, bo nawet nie stales kmiocie kolo prawdziwego goscia:D:D:D

jak słyszę takie gadanie to mi węgiel w piwnicy kiełkuje... prawdziwy mężczyzna nie potrzebuje samochodu bo i bez niego jest męski 🖐️

Znaffca ,prawdziwego faceta stac na samochod. A ty mozesz sobie walic sloganami na prawo i lewo ,ale jutro poprosisz o ulgowy i na tylnim siedzeniu bedziesz podrozowal przez miasto...:/

Lubelski Panicz Wyobrazmy sobie sytuacje gdy facet ma odprowadzic swoja kobiete do domu. Ze dom ten znajduje sie dosc daleko ,nie pojda pieszo. No i facet zabiera ja na przystanek,kupuje bilet ulgowy w kiosku i siedza na sierzonkach az autobus dojedzie do celu.... Litosci. Nie no, to jest sytuacja oczywista. Ja się pytam jak chcesz poderwać kobietę, a nie jak poderwaną odwozić. Rónie dobrze można sypnąć kasą i odwieźć ją taksówką, wtedy możesz sięz nią napić dobrego wina.

ale już lepszy autobus niż właśnie taki wieśniacki samochód. Albo BMW (to auta dla buraków)

ja sie z tym nie zgadzam, widze duzo fajnych gosci ktorzy jezdza komunikacjsn miejska. Co w tym zlego??? Komunikacja miejscka dla kazdego:D!!!

zaraz mi powiesz że prawdziwy facet jeździ wyłacznie dorożką :D ja nie mam auta bo mi zbędne... w mieście żyję, więc mam wszędzie blisko, wolę z buta iść :) i dziewczynę także można na pieszo odprowadzać - tak w ramach romantycznego spacerku :P

Margarit,nowe bmki sa drozsze niz cala wies ,w ktorej mieszkasz. Wiec wiesz ,nie generalizuj. Kindyballah,wiadomo...gdy pijesz alko,to bez taxowy sie nie obejdzie.

Bo widzisz, mój zegarek jest więcej wart niż średniej klasy auto. Czemu nie jeżdżę samochodem? Stać mnie, ale myli mi się hamulec ze sprzęgłem itd. Po prostu nie umiem jeździć. Czy jestem zatem cipą? Chmmm, sądząc po tym, że przeleciałem w życiu naprawdę wiele kobiet i dorobiłem się dziecka, to raczej nie. do tego mam licencję pilota PPL, więc chyba nie jest tak źle :P

znajomy rodziców sobie kupił znowu BMW i w poznaniu stoi do 25 października, żeby sobie ludzie oglądali, przez co ma 109 tys. zniżki. Ty byś się obsikał i myślał, że wszystkie laski będą Twoje co? :P (blachary owszem)