Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfg

male piersi :/

Polecane posty

Gość gfgfgfg

mam piersi rozmiar C 75 i niestety sa dla mnie zdecydowanie za male.. marza mi sie o duzo wieksze, sadze ze facetom sie w ogole takie nie podobaja.. nie mam fajnego dekoltu, nie mam tej fajniej linii miedzy piersiami i w ogole nie jestem zadowolona z ich rozmiaru.. sa jacys amatorzy mniejszych piersi?

Gość Oh yeah
Blee... Z czym do ludzi

Co to, kurrwa, jest? :O75C to całkiem, całkiem cyc. Chcesz mieć chłopa buszującego, miast w zbożu, w wielgachnych cycorach, które cię przyprawią o ból kręgosłupa? Ktoś tu rozmiarówek chyba nie zna.

Gość taki jeden samcowaty
moja ma 80b I dla mnie to za duży cyc....... a ty masz większe.. Mi sie podobają takie sportowe :)

Gość rtjhytjtjrt
SPOKÓJ DEKALOGOWATA!

Gość t23t2
chyba Ci się pokićkało 75 C to średni biust skoro piszesz że nie masz nawet rowka między cyckami, to musisz mieć AA a rada: przytyj ja od kiedy przytyłam mam super biust, faceci oglądają się na ulicy, starzy znajomi pytają czy wstawiłam sobie implanty :D są extra, są wielkie, mój facet je uwielbia, a ja nosze głębokie dekolty

Gość Devajl72
Duże cycki są dobre na jeden raz. Po czasie, kiedy jest się w związku z taką kobietą pożąda się mniejszych cycków - sam miałem i takie z małym biustem i z bardzo dużym, ale zgrabnym - ostatecznie polecam tzw. pięściówki - małe cycki.

Gość Taki jeden ziom :P
duze mi sie nie podobaja - mniejsze sa spoko

Gość JAN POWAŻNY
Rownież przychylalbym sie ku mniejszym - wiec jak widzisz autorko - nie masz sie czym przejmowac - faceci wola mniejsze. Duze cycki sa dobre do CKMa, nie do obrabiania...;)

Gość 5455555
Kobiety tu piszą jako faceci - że wolą mniejsze. A może nawet jedna kobieta z małymi cyckami. Autorko - faceci wolą cycki, które WIDAĆ, które da się pomiętosić. Wolą większe niż mniejsze. To wie każdy. Gdyby woleli mniejsze, w pismach dla Panów byłyby laski z małymi cycuszkami. A tak nie jest.

Wolę biust średni lub duży, na pewno nie ogromny. Ale mały, prawie płaski biust? Może ładnie wygląda na artystycznym zdjęciu czy akcie, ale w łóżku ? Raczej nie... Czułbym się, jakbym dotykał chłopca :O Co do rady wyżej o przytyciu - popieram. Laska lekko zaokrąglona jest ok. Na pewno lepsza niż chuda szczapa ze sztucznymi silikonowymi kulami.

Gość policeman
...duże piersi ,duże uda lepiej grubsza niż za chuda:) duzo kobiecego ciała na facetów dobrze działa.... !

Gość gfgfgfg
to autorka. nie pomylil mi sie rozmiar. mialam pare razy mierzone piersi w sklepie z biustonoszami i jak nawet B probowalam zalozyc to mnie tak obciskalo ze nie moglam oddychac i wylewalo sie na wszystkie strony. niby mam te C ale jednak sa jakos tak szeroko rozstawione ze nie ma tego rowka miedzy piersiami przez to wygladaja na mniejsze :/

Gość Kamillllloo
Ja wolę mniejsze niż za duże - popieram zdanie poprzedników. Duży biust jest fajny do popatrzenia, nie do kochania...

Gość michal.pinek
Wolę większy biust. Jak 90% facetów. Pozostałe 10% to biseksy.

Fota z karteczką, bez twarzy, jeżeli mam ci uwierzyć. Nie doprowadzaj do agresji, najgorszej dziffki kafe, gdy mi gnoje pod oknem Behemota słuchają.🖐️

Gość Cena Kup Teraz 6,00 zł
ten rowek między cyckami wcale nie jest fajny :(

Gość ggdsdgdg
Cena Kup Teraz 6,00 zł > jesteś laską bez cycków albo pedałem

Gość gfgfgfg
mi sie podoba :) ja go osiagam tylko z push upem, ale tez nie az taki ze piersi sie dotykaja.

Gość lllllool
Żadna kobieta nie ma rowka między cyckami, jeśli jest nago, a cycki są luźno opuszczone, bez żadnego stanika. Rowek się robi dopiero jak jest stanik albo ciaśniejsza bluzka

Gość lllllool
jak mogą się nie dotykać (przy ściskaniu) przy rozmiarze C :O musiałabyś być absolutnie płaska, żeby się nie dotknęły

Gość gfgfgfg
jak je sciskam rekami to spokojnie sie dotykaja.

Gość lllllool
No to jaka różnica - rękami a stanikiem? To może za duży stanik nosisz? Czy po założeniu stanika "poprawiasz" cycki w środku? Tzn wkładasz rękę i każdą pierś podnosisz i zbliżasz do środka i dopiero na to układasz miseczkę stanika? Czy tylko zapinasz stanik i liczysz aż zdarzy się cud? :P