Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

Jaki mtuszem malujecie teraz rzesy? Ja ide sobie kupic Lovely spectacula

Polecane posty

r Me, tubke ma taka turkusowa.ma 8 ml i kosztuje 9 zloty :) Dla mnie jest najlepszy. inne mimo ceny 19 zloty, bo takie mialam na pocztku malowania, nie byly tak dobre jak ten, mimo tak niskiej cenyi i jakby nie znanej firmy :)

Gość a ja nie muszę malować wcale
mam długie i czarne - naturalnie:)

Gość a ja sobie rzesiska smaruje
Max factor 2000 colori najlepszy

Gość mrsfickle
Ja właśnie niebawem wyruszam po raz drugi po ten wspomniany tusz' Lovely Spectaculare Me', bez kitu jest dobry, też się miło zaskoczyłam

Gość z Max Factora
2000 calorie lub Masterpiece

Gość najlepszy tusz to wonder
z oriflame! idealnie wydłuża, pogrubia i rozdziela rzęsy. Mimo, że nie lubię tej firmy to ten tusz jako jedyny się im udał, kupuje go od ponad dwóch lat i nie zamienie na żaden inny a miałam już tusze i za 200zł :o Ten 2000 calorie według mnie to badziewie, strasznie skleja rzęsy.

Gość wylogowana Oletkowa
mrsfickle - i na ile Ci starcza?

ja z tańszych lubię Miss Sporty , choć ostatnio mam problem z kupnem takiego ulubionego, chyba seria została wycofana, więc może przerzucę się na ten Lovely

http://www.inermis.pl/g/25/k/78/tusze-do-rzes często kupuje coś tutaj, jak mi się nie chce biegać po drogeriach, mają duży wybór, w przypadku większej paczki odpadają koszty przesyłki ;-) no i co najważniejsze zawsze dostaję sporo próbek, gratisów i ulotek, jestem wierna tej drogerii od kilku ładnych lat !!! :)

Gość wylogowana Oletkowa
moze jeszcze ktos sie wypowie? :P

Gość ameryka poludniowa
w kosmetyczce mam -maybelline ten żółty i jeest do dupy... - L'oreal volume million lashes...całkiem ok.. - Deborah Hi-Tech...bardzo dobry a teraz poluje na Gosh Show Me Volume....

Gość raflezja
Kolejna fanka Max Factora - używam tylko i wyłącznie Masterpiece, już od jakichś pięciu lat ;)

Gość kfkkgg
lancome hypnose drama

Gość mrsfickle
No i tu jest jego wada - jakoś super wydajny to on nie jest...ledwo pociągnie miesiąc, możę dwa, ale wtedy jest go już baaardzo mało...chociaż może za dużo i za często go nakładam i stąd ten problem :P

Gość vdfkjhfdkdng
Ja ostatnio używałam Extra super lash z Rimmel był spoko ale niedawno odkryłam fajny tusz z Avonu chociaż osobiście nie przepadam za ta firmą. Tusz ma czarne opakowanie z różowym napisem Super Curlacious. Idealnie rozczesuje moje skłonne do sklejania sie rzęsy.

Ja kupuję ostatnio tylko tusze z IsaDory. Płacę za ta tusz w granicach 50-60 zł ale naprawdę się opłaca, bo na długo wystarcza i nie wysycha. Co dla mnie ważne to utrzymuje się ładnie cały dzień, nie kruszy i nie rozmazuje.

Ja kupuję ostatnio tylko tusze z IsaDory. Płacę za ta tusz w granicach 50-60 zł ale naprawdę się opłaca, bo na długo wystarcza i nie wysycha. Co dla mnie ważne to utrzymuje się ładnie cały dzień, nie kruszy i nie rozmazuje.

ja mam Lash Accelerator z Rimmela i już wiem, że to mój ulubieniec na zawsze. Pierwszy tusz, którego kupiłam 2 opakowanie.

Gość tylko ten mój ulubiony:
Lash queen fatal blacks Heleny Rubinstein

Gość nionka
Od roku jestem fanką MAX FACTOR FALSE LASHES, zdradziłam go ostatnio z MASTERPIECE, wracam do FAlSE.