Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nikolaaaa_91

Czy warto się wiązać z rozwodnikiem ?

Polecane posty

Gość Nikolaaaa_91

mam 20 lat, on 30, spotykalismy sie od stycznia, nie wiedzizłam, że ma żonę, nie powiedział mi bo jak sam tłumaczy gdybym wiedziała to bym na niego nie spojrzala, dowidzialam się jakieś czas temu, oni co prawda razem nie mieszkali ani nic, maja dziecko, dziecko urodziło sie w lutym br. kiedy juz się ze mna spotykal, z zoną nie mieszkali razem od stycznia, a więc od czasu kiedy zacząl spotykać się ze mną, teraz sie rozowdzą... i no właśnie.... zastanawiam się czy warto wiążac się na powaznie z takim czlowiekiem, który raz oklamal mnie, a dwa zostawił swoja zonę w najtrudniejszym momencie =, kiedy była w zaawansowanej ciązy, małe dziecko.... tak samo móglby kiedys postąpić ze mną bo w końcu nie całe zycie ma się 20 lat... kocham go, on mnie też ale bardzo się boję i proszę mnie nie oceniac ani nie wyzywać od szmat i dziwek bo ja nie wiedziąłam, że on ma taka sytuacje, gdybym o zonie wiedziała to nigdy bym sie w cos takiego nie pakowała, i nie piszcie takżeże chodzi mu o seks, bo seks pojawił sie dopiero po pól roku naszego spotykania, a obcenie odkąd się dowiedziąlam o żonie czyli od miesiąca seksku nie ma... nigdy on na to nie nalegal, poprostu dobrze nam sie zrozmawialo fajnie razem czas spędzało... I co ja mam robić, postawic wsyztsko na jedna karte i być z nim, czy może dac sobie spokój ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować