Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiza do USA

Wiza do USA

Polecane posty

Gość Wiza do USA

Cześć, mam pytanie do osób które nie dawno ubiegały się o wizę turystyczną do USA. Czy coś się zmieniło od 2008 roku? Dalej są takie kolejki przed ambasadą? I co najważniejsze dużo jest odmów? Dodam, że wizę miałam już dwa razy raz na 3lata a następnym razemna rok. W USA byłam dwa razy. Problem tkwi w tym, że jestem na trzecim roku studiów. Sądzicie że dostane znow wize jak pokaze indes no i fakt ze dwa razy wrocilam w terminie?

Gość zbawiciel z PIStacjami
siedź na tyłku, nie jedź do tego diabelskiego kraju

Gość Wiza do USA
Ale ja nie chce na stale.. Prawda jest taka jak polecisz tam raz to tak co 3lata tesknisz i chcesz znowu tam poleciec!

Gość turutututu kibole obole
odmów jest około 85%

Gość Wiza do USA
Chyba jednak nie ma tu osob ktore w niedalekiej przeszlosci ubiegali sie o wize w warszawie i moglyby cos wiecej napisac..

Gość ptasiek nastroszony
kolejki sa ale w ramach dozgonnej przyjazni polsko-amerykanskiej J.Kaczynski zalatwil wraz z A.Macierewiczem nakolanniki dla kleczacych przed ambasada by sobie odciskow nie robili bo kleczec trza dlugo. odmawiaja glownie ze wzgledu na stan uzebienia szczegolnie prochnicy bo bioterroryzm sie szerzy

moj kolega ostatnio dostal bez problrmu mowi,ze jest duzo latwiej niz kiedys powiedzialz,e jedzie na wycieczke,w celach turystycznych posiedzi pol roku ,przyleci i znowu poleci stara sie o zielona karte ale mowi,ze ciezko

Gość odmowe dostają ci
co są podejrzenia że mogą chcieć tam pracować. Jak masz dobrą pracę w kraju i jedziesz na urlop to dostaniesz :classic_cool:

Gość odmowe dostają ci
no i właśnie kolega pani z góry łamie zasady wizy turystycznej. Zabawne jest też to podniecanie się o zniesienie wiz do stanów. Przecież to też ma dotyczyć tylko ruchu turystycznego.

Gość Wiza do USA
Tylko ze ja nie pracuje.. Pisalam ze jestem na 3roku studiow! ;p

odmowe dostaja ci-i co z tego?on jeden zlamal warunki wizyty turystycznej? siedzi w NY,pracuje,iprezuje,zwiedza i miewa sie dobrze

Gość Wiza do USA
Asak racja, jest nie pierwszym i nie ostatnim ktory pracuje tam nielegalnie..

Gość Shinee21
Moze ktos jeszcze sie wypowie?