Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona991

Czy mu na mnie zależy ?

Polecane posty

Gość ona991

Od miesiąca spotykam się z chłopakiem. To on pierwszy do mnie napisał i się spotkaliśmy. Bardzo dobrze się dogadujemy, uprawiamy znakomity sex, on mi ciągle pisze, że mnie uwielbia, że bardzo lubi spędzać ze mną czas, że ciągle o mnie myśli jednak ostatnio powiedział, że nie chce być w żadnym związku i że to co jest między nami mu wystarcz. Nie mogę go zrozumieć i nie wiem co mam robić? bo ja się w nim zakochuję :(

Gość andrewa
Byłam w takiej samej sytuacji..zakochałam się a on i tak twierdził że taki układ mu pasuje że nie chce się wiązać.mimo że czasem zachowywał się jakby mu zależało pisał codziennie . Na spotkaniach tulił mówił jaka piękna jestem. Chodziło mu o to że ma wszystko a mimo to może robić co chce nikt mu nie rozkazuje,nie musi się tłumaczyć.

Gość ona991
też jak mu powiedziałam, że się zakochuje w nim to on powiedział,że nadal chce się spotykać. Nie wiem co mam dalej robić ? Czy jest jakaś szansa, że on też się we mnie zakocha ?

Gość andrewa2
Hmm wiesz żeby nie stało się, że ty zakochasz on będzie na to patrzył i nagle zmieni zdanie urwie kontakt.powiem ci że u mnie była identyczna sytuacja ..pokazywałam że mi zależy coraz bardziej był świadom myślałam że się zakocha starałam się o to a niestety się rozczarowałam. Nie twierdzę że ten chłopak będzie taki sam. Po prostu może to wymaga czasu więcej spotkań dla niego . U niektórych tak jest . Jeśli chce się z Tobą spotykać to musi mu zależeć ale też nie daj się wykorzystać bądź tego świadoma. Może warto poczekać;DD

Gość ona991
No właśnie najgorzej, boję się zakochania bez wzajemności. Narazie postaram się urwać z nim kontakt i nie pisać do niego, chociaż będzie mi trudno, bo ciągle o nim myśle, czuje się przy nim świetnie i bardzo zależy mi na nim. Jeżeli nie chce być ze mną to dlaczego jest dla mnie taki czuły? Facetów trudno jest zrozumieć.

Gość dzgdh
facetowi jest wygodnie, ma fajną laskę, z którą dobrze się dogaduje i miło spędza czas. jest tylko pyt. czy tobie jest tak dobrze? on nie myśli o tobie w kategoriach długoterminowych- jest dobrze jak jest, jest miło, ale nie chce się wiązać. nie chce zobowiązań. odpowiada Ci to? zakochanie nie równa się miłość az po grób, bo to że go pociągasz to pewne, pisze, stara się, ale ma inne cele niż stały związek. to co on powiedział znaczy tyle co kręcisz mnie i lubię cię nawet bardzo, ale nie licz na wiele, nie chcę zobowiązań. c

Gość ona991
Mi raczej nie odpowiada takie coś jak miłe spędzanie czasu i sex bez związku. Ale tak szczerze przy nikim nie było mi tak dobrze, jak przy nim. Dogadujemy się jak byśmy się znali już wiele lat, mamy wspólne zainteresowania i sex jest niesamowity.