Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooonnaaaaaaa;)

Jak sie wyspowiadac ze współżyłam z chlopakiem?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaVaaaaaaaaaa
bo nie uważam żeby to był grzech. Poszłam bo była mi potrzebna pieczątka. Mogłam to przemilczeć ale powiedziałm dla czystego sumienia.

Gość Marilenka
Powiedz że byłaś z twoim chłopakiem jak mąż z żoną. To nie takie straszne do powiedzenia.

Gość alllllllllllllllllllllllllllla
i co,ksiadz dal ci rozgrzeszenie??????? co za hipokryzja.........................:O

Gość jhdgfhjgf
po pierwsze- wiedzac o grzechu nie mozna powiedziec, ze sie go nie pamieta. nie bedzie on odpuszczony. Ja przez 7 lat przyznawalam sie do wspolzycia podczas spowiedzi, i przez 7 lat- w roznych kosciolach nie odpuszczono mi grzechow.

Gość oooonnaaaaaaa;)
a ksiadz sie cos wypytuje??

Gość podpowiedź taka:
a podpisz Ty sobie sama tę kartkę i spokój! Przecież nie musisz mieć autografu plebanka z własnej parafii, a nikt nie zna charakterów pism księżulków z wszystkich parafii dookoła.

A co wam da wiara?? Idziesz chodnikiem,się wyjebiesz to co mówisz dzięki bogu się wyjebałam i mam rozjebane kolanko??? Wiara wiarą ale kościół tu nic nie daje.A już tym bardziej ten czarny kosmita z firanką i szalikiem. Mi to raczej wygląda na mieszankę transwestyty z kibolem pracującym w sklepie z firanami. Zero pomocy biednym,zero szacunku dla innych a sami żądają wiecznie pełnych koszyków.

Gość do alllllllllllllllllllllllla
[zgłoś do usunięcia] alllllllllllllllllllllllllllla i co,ksiadz dal ci rozgrzeszenie??????? co za hipokryzja......................... aaaaaaaaaaaaaaaaaVaaaaaaaaaa a wiesz, że nie dostaniesz rozgrzeszenia? Ja nie dostałam, ale mi kartkę podbił bo miałam być chrzestną. Zależy na jakiego trafisz. CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM!

Gość alllllllllllllllllllllllllllla
jak moze byc chrzestna osoba bez rozgrzeszenia????? Bez prawa do komuni sw.? HIPOKRYZJA....:O Powiedziala o tym ze mieszka z facetem dla czystego sumienia...?dobre?:D Jakie czyste sumienie mieszkajac z kims bez slubu?????:D hipokryzja....:O:O:O

Gość aaaaaaaaaaaVaaaaaaaa
[zgłoś do usunięcia] alllllllllllllllllllllllllllla jak moze byc chrzestna osoba bez rozgrzeszenia????? Bez prawa do komuni sw.? HIPOKRYZJA.... Powiedziala o tym ze mieszka z facetem dla czystego sumienia...?dobre? Jakie czyste sumienie mieszkajac z kims bez slubu????? hipokryzja.... poprz. | 1 2 nie tobie to oceniać.

Gość gość
Ja ostatnio byłam na spowiedzi przedmałżeńskiej i myślałam że będzie ksiądz wypytywał co i jak ale była cisza :) Nie stresuj się choć słyszałam że są różni księża :)

Gość niermadra
moja kolezanke ksiadz na spowiedzi przedslubnej pytal czy wspolzyla z narzeczonym oraz co ile i gdzie. masakra

Gość trele morele30
Ja pierdole, co za problemy... A na chooj chcesz sie spowiadac? Nie pojete dla mnie po co ludzie laza do takiego samego czlowieka jak oni i opowiadaja o swoich niby grzechach! Jaka wladze ma taki czarnuch by decedowac czy da ci rozgrzeszenie czy nie itd. Bzdura! A najgorsze swinie w spoleczenstwie to wlasnie katolicy. Szuje zaklamane. Skoro jestes autorko taka katoliczka to na pewno wiesz ze nie wolno ci sie ruchac przed slubem. Ale co tam..., bzykniesz sie, pojdziesz o tym powiedziec klechowi i zalatwione. Zaklamany narod.