Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka555555

Czy możliwe żebym była w ciąży?

Polecane posty

Gość julka555555

Witam dziewczyny. Otóż mam problem. Boję się, że mogę być w ciąży. W połowie lipca uprawialam z chłopakiem seks bez zabezpieczenia. Jednak on nie skończył w środku. mogły to być dni płodne. Po około 40 h zażyłam Escapelle. Tydzień później miałam okres. Kolejny raz uprawialam seks w sierpniu, była gumka, dni niepłodne, nie zakończył w środku. Po 5 dniach dostałam okres. Oby dwa były silne i trwały 6 dni. Jednak teraz okres mi się spóźnia już 11 dni. Ostatni miałam 21 sierpnia. Czy to możliwe żeby była ciąża? W przypadku ostatniego współżycia zapłodnienie wykluczam, bo nie było żadnych warunków do zapłodnienia. Ale czy to możliwe żeby tabletka nie zadziałała? Powiedzcie co myślicie, bo mam mętlik w głowie. Dodam, że testu jeszcze nie wykonałam, ale zrobie to w najbliższym czasie jeśli okres nadal się nie pojawi.

Ja miałam tak po escapelle To jednak silna ingerencja w twój biologiczny zegar. Spokojnie. Na pewno nie jesteś w ciąży. Zrób test a jak dalej się nie pojawi to pędem do lekarza.

Gość julka555555
Też właśnie biorę zaburzenia hormonalne pod uwagę. Ta tabletka jednak robi zamieszanie w organizmie. Żadnych objawów nie mam, nawet PMS.

Gość julka555555
Ktoś jeszcze się wypowie ? Prosze :)

Gość julka555555
Twoja wypowiedź nie jest w temacie. Każda kobieta ma w życiu taki moment, że chce zostać mamą. U mnie on jeszcze nie nadszedł, jak zapewne u wielu z was. Nie boję się panicznie ciąży, tylko wolalabym zostać mamą dopiero, jak moje życie będzie ustabilizowane, skończe studia i będę miała prace.

to to ogranicz seks do oralnego i analnego jeśli nie masz zabezpieczenia pod ręką i będziesz miała pewność ;]

Gość bzduraaaaaaa
02.10.2011] 13:20 [zgłoś do usunięcia] Levviatan to to ogranicz seks do oralnego i analnego jeśli nie masz zabezpieczenia pod ręką i będziesz miała pewność ;] hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Bzdura, anal nie chroni przed ciążą, gdyż sperma może spłynąć do warg sromowych i dalej plemniki jak węgorze powędrują wyżej. Znajdź w necie pod hasłem Fizjo0logia i filozofia seksu, tam dowiesz się więcej.

Gość nie przejmujcie się tym
prawiczkiem levviatanem bo on sex tylko zna z redtube i sam jedzie na ręcznym bo żadna mu nie chce dać i po prostu zazdrości, komuś kto z seksu bierze przyjemność, o której on może sobie tylko pomarzyć ;)

Gość jkdfhdjkfnekl
niemozliwe luz