Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdkowy nastsrojjjd

Czy ktoś tak jak ja kupuje już prezenty na gwiazdkę?

Polecane posty

kupuje dlatego bo po 1. jestem w 7 miesiącu ciąży i potem bedzie mi zdecydowanie ciężej, a po 2. można o wiele taniej kupić coś dla rodziny i na spokojnie:)

Gość uhaha
Niby tak, ale jeszcze jest za ciepło na dworze, a ja lubię nastrój gwiazdkowy i wtedy latanie po sklepach, a w ciąży nie jestem :)

Gość szzz
ja kupie dla narzeczonego pod koniec tego miesiąca jak uzbieram kase. Zamawiam przez internet i dlatego wole miec czas zeby wrazie pomyłki lub uszkodzenia produktu odesłać towar. Chce tez uniknąć stresu czy paczka dojdzie na czas.

ja też uwielbiam ten nastrój, ale teraz już jest mi ciężko, więc podejrzewam ze nie mialabym siły na latanie

Gość jhajdh
Moja teściowa już od stycznia kupuje prezenty na gwiazdkę. I tak co roku :/

nie no bez przesady , nie potrzebuje roku na zakupy hehehe

Gość A co kupujecie?
rodzicom, teściom, dziadkom? Ja mam co roku problem i kończy sie na zelu pod prysznic albo plynie do kąpieli. Już nam w zeszlym roku teściowa powiedziala ze oni się myją codziennie i nie musimy im aluzjami przypominać. Glupio mi ale nigdy nie wiem co kupić. Wypada dać slodycze albo kawę? Nigdy nie mam pomysłów. Moze coś podpowiecie. Takiego niedrogiego, symbolicznie tylko bo mamy do obdarowania kilkanaście osób.

Gość uhauha
autorko, u Ciebie to zrozumiałe, na końcu ciąży nie ma się już ochoty na nic.

ja planuje dla swojego faceta: golarkę ,+namalowany nasz portret taki duży w antyramie, mamie chciałam zafundować weekend w spa( w zeszłym roku kupiłam wieże) ale nie chce spa więc kupie jej , jej ulubione perfumy.Dla teściowej hmm sama nie wiem kupiłam jej blender na zeszlą gwiazdkę ale od tamtej pory stoi nie używany , a bratu męża kupie składanke płyt winelowych Kombi tak jak chciał:)

Gość blender na gwiazdke???
:O o ja pierdole, dziekuje za taki prezent Mowi sie plyty WINYLOWE :O

ja mam juz 2 prezenty dla córki i zamierzam juz powoli zbierać pozostałe , w tamtym roku czesc kupiłam wczesniej a reszte zostawiałam na grudzie i w rezultacie latałam na sam koniec jak kot z pęcherzem .

Gość do teneryfy
to ile ty prezentow zamierzasz kupic dla 1 corki? A mnie chwilowo przycisnelo i nie mam kasy, ale jak tylko bede miala to od razu zabieram sie za zakupy swiateczne. W ubieglym roku zbyt pozno sie za to wzielam, w rezultacie dwie bardzo bardzo wymarzone zabawki byly juz nieosiagalne:Onie chce popelnic tego bledu znowu.

Gość fajnie macie
A może sa tu mniej zamożne mamy, które kupują prezenty? Nie stać mnie na telefon czy komputer dla każdego z rodziny. Jakby mnie było stać to nawet po samochodzie bym im kupiła. A coś symbolicznego? Tak do 15/20 zl dla osoby?

Gość ciekawy temat..... :)
też już się nad tym zastanawiam co i dla kogo.Myślałam żeby odłożyć pieniądze i prezenty kupić w grudniu albo pomału zacząć teraz bo potem nie wyrobie z pieniędzmi.A te 2 mies zlecą nie wiadomo kiedy.Trzeba coś kupić na mikołaja a potem pod choinkę.

Gość ja juz pomalu sie rozgladam
i niedlugo zaczne kupowac. Zawsze tak robie. Lubie jak moje dzieci maja duuuuzo prezentow pod choinka :D

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaa
kupuję bo wtedy prezenty są przemyslane a nie kupione na ostatnią chwile a dwa to rozłoży mi się to na kilka miesięcy anie i tak "obciążony" innymi wydatkami grudzień

Gość u nas w ogole nie kupuje sie
juz prezentow pod choinke wiec mam ten problem z glowy ;)

nie jeszcze mi nie odbilo:P (to tak pozytywnie nie chodz mi o negatywne odbicie:)tak na dwa miesiace ja musze czuc nastroj swiateczny :) zazwyczaj kupuje tydzien przed świętami

Gość Agentka csi
ja tez uwielbiam nastroj swiateczny, ale juz pomalu mysle. Lubie takie przemyslane prezenty choc oczywiscie i tak wszystkim trudno dogodzic. Mysle ze zaczne kupowac juz niedlugo, ale mieszkam zagranica i tu juz w sklepach zaczynaja wystawiac choinki /dla mnie gupota totalna/ choc za oknem dobre 28C

Gość Agentka csi to nie glupota
dzieki temu gospodarka sie kreci :D Psychologiczny chwyt ;-)

Gość a tak z innej banki
Jak robicie z mikolajem 6 grudnia, tez kupujecie? Do nas Mikolaj przychodzi na Boze Narodzenie ale teraz wrocilam z dziecmi do Polski i tutaj na mikolajki tez dostaje sie prezenty, dzieci w klasie beda sie chwalic wiec i moim chce zrobic oprocz swiat mikolajki 6 grudnia.. tylko jak to zrobic, co powiedziec, ze Mikolaj raptem zmienil zdanie i przychodzi 6 grudnia? MOje dzieci jeszcze wierza w Mikolaja i nie chce poki co tego popsuc ;)

Powiedz że w Polsce przyjezdza 6 grudnia bo w jeden dzien nie zdarzylby wszystkich dzieci obdarowac prezentami :) ja kupuje i na swieta i na mikolaja prezent:)

och ktoś się bardzo oburzył na moje błędy:) co do blendera wiesz myślę że dużo osób by chciało dostać taki prezent, moja teściowa nie ma czasu ostatnio po prostu na nic. co do mikołajek kupuje drobne symboliczne prezenty.

do teneryffy tak kupuje mojemu dziecku kilka prezentów , nie wiem co w tym dziwnego , to frajda dla dziecka rozpakowywac kilka paczuszek .

jeszcze nie kupuję ale robię listę pomysłów i tak jeden z największych problemów mam juz z głowy - pomysł dla męża ma :P dla Synka tez nie problem - cieszy się dosłownie ze wszystkiego dla chrześnicy 9 lat - nie wiem, pewnie coś z błyskotek, ubrań - ot strojnisia mam problem z dziećmi od brata - chłopcy lat 9 i 13 no i coś dla brata :( dlatego z miłą chęcią podczytam topik :)

Gość gość
Ja jak mam okazję kupić coś w fajnej cenie na prezent to kupuje ponieważ mam dużo dzieci do obdarowania zaczęłam również już kupować :)

Gość do teneryfy
JA nie widze nic dziwnego w tym, ze jednemu dziecku kupujesz po kilka, bo sama tez tak robie;) Chcialam po prostu wiedziec ILE rzeczy kupujesz na 1 corke.. Bo mam sporo juz upatrzonych - na dwoje dzieci - i nie wiem ile kupic aby nie przegiac;)

Zapraszam po prezenty na gwiazdkę na www.cudowny-kuferek.pl może ktoś nie wie co kupić mamie,siostrze,teściowej.Biżuteria i artykuły dekoracyjne.