Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdkowy nastsrojjjd

Czy ktoś tak jak ja kupuje już prezenty na gwiazdkę?

Polecane posty

Gość fiku miku pstryku ryku
Ja póki co zbieram pomysły i kasę :), a jak nastrój świąteczny oczaruje sklepy wtedy ruszamy z mężem i synem na zakupy :) uwielbiam to :) syn jest jeszcze mały, więc nie wie o co chodzi. No i oczywiście jest to cała wyprawa....pierwsze zakupy, a później deser i kino :)

Gość fiku miku pstryku ryku
U nas panuje tradycja, że 6 grudnia zbieramy się w domu (co roku w innym) i z najbliższej rodziny dzieci (od mojego i męża rodzeństwa) dostają od Mikołaja prezenty. Mikołaj to "wynajęty Pan". Każdy robi swojemu dziecku prezent :) uwielbiam ten dzień. W wigilię mamy aniołka, który przynosi prezenty pod choinkę :)

Ja dopiero w połowie grudnia zamierzam kupować prezenty, ale już wiem co dla kogo, więc szybko pójdzie :)

Gość nestea.....
a co mozna kupic dla faceta szwagierki? nie znam go i nie mam pojecia co kupic. cos do golenia np. czy lepszy byly prezent dla nich dwoch, np. jakas ladna patera na ciasta itd. Pomozcie.

Gość ja taak sammo
jak go nie znasz, to jakiś mały upominek, taki neutralny w miarę ;), dobre wino, ewentulanie do tego jakaś kawa, herbata, zależy ile kasy chcesz wydać... ja kiedyś tez uważałam, że to przesada przed grudniem kupować prezenty, do czasu jak wyszłam za mąż i musieliśmy kupić ponad 10 prezentów :D...masakra...nie lubimy tej bieganiny i kupowania na odczepne, co się niestety zdarza...dlatego do końca listopada zamierzamy zamówić prezenty przez net, co robimy już kilka lat, na spokojnie, ja lubię przemyślane prezenty, które wybiera się czasem i tydzień i dwa, a nie ma łapu capu, bo nie ma czasu...

Gość crazystupidlove
Nesta, ja bym mu kupiła jakiegoś łiskacza albo inny alkohol (chyba,że abstynent), coś takiego neutralnego. Wspólny prezent też nie jest głupim pomysłem. Co do patery, no nie wiem, ja chyba prędzej kupiłabym taki prezent dla kobiety, ale Twój wybór. Sama ostatnio dostałam od siostry taką http://www.stylowazastawa.pl/produkt/5989/banana_misa_na_owoce_leopold.html - fajnie wkomponowała mi się w kuchnię i jest praktyczna. Co do świąt, prezenty kupuję jak najwczesniej, nie cierpię zarywać weekendów dwa tygodnie przed Bożym Narodzeniem by obkupić najbliższych.

ja lubie ten swiateczny ,zakupowy szal w sklepach . nie kupuje jeszcze... po pierwsze nie mam kasy a po drugie pozniej jak bede chodzic po sklepach to moze cos w oko fajnego wpadnie ...

Gość ja juz kupuje....
szczegolnie, ze ja kupuje swoim dzieciom duuuzo prezentow :D Uwielbiam ich buzki, kiedy widza prezenty pietrzace sie pod sufit.

Gość Drabik
U mnie jeszcze nie kupione :/ dopiero powoli zaczynam o tym myśleć, a pewnie kupię dopiero na jakiś tydzień przed świętami :/ tak jest u mnie co roku :/ Zawsze zostawiam to na koniec.

Gość jolka223
Jeżeli zależy Ci na tym, żeby zaskoczyć prezentami swoją rodzinę to polecam Ci sprawdzić stronę: http://www.podarkinakartki.pl Znajdziesz tam świetne kupony na takie prezenty jak kurs gotowania, kurs jogi, przejażdżka jeepem, skok ze spadochronem itd.

a ja już mam wszystko kupione, bo nie lubię na ostatnią chwilę w tym tłoku i potem się okazuje, że to co chciałam kupić już wyszło :O

Gość Babcia Jagna
Nie mam kasy żeby znów wydać na prezent dla jednej wnuczki (córki syna) Była w tym roku u pierwszej komunii i dałam dla Niej 2000 zł. na kompleksowe ubranie + 700 zł. złote kolczyki. Mam inne wnuczki ze strony córki o których też muszę pamiętać.

Gość kambos
Zobaczcie tutaj - https://prezentmarzen.com/zestawy-prezentowe/ Kwestia tego ile chcecie na ten cel wydać. Ale generalnie szukajcie prezentów ciekawych, oryginalnych i wyszukanych - nie lipa, tylko niech ten ktoś będzie zadowolony.

Gość gość
Ja też już kupiłam. W szafie mam schowane canvasy od DCN Gallery - wolałam wcześniej kupić, bo potem mógłby być problem z zamówieniami

Gość kaffeinka5
ja już męzowi kupiłam pada w teletorium, mam nadzieję, że go nie odkryje :)

Gość gość
Co tak późno?! Ja na tegoroczną gwiazdkę kupiłem już dwa lata temu...

Gość gość
Ja proponuje na avans.pl zajrzeć za prezentami, mają spore promocje na różne fajne gadżety i w sumie od najmłodszych po tych wielkich i wymagających

Gość llowel3
Jeśli chodzi o dzieci, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj https://www.listymikolaja.pl i zamówić wideo od Mikołaja, które jest rewelacyjnym dodatkiem do innych prezentów. Radość jest ogromna, a niewiele coś takiego kosztuje.