Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BB MM BB

początek rok uakademickiego, a już seks z pierwszym lepszym ...

Polecane posty

Gość BB MM BB

jak mnie to wkurza. nie nie jestem zazdrosna !! moja koleżanka zaszalała wczoraj na imprezie w klubie sudenckim, byłyśmy tam grupą 5 koleżanek, ona poszłą na noc do chłopaka którego niby zna rok, ale tylk oz widzenia ... no sz kurde, wiadomo że nie czytali wierszy, wróciłą 3 godizny temu dopiero i śpi smacznie.....

Gość maczu pikczu
zazdrościsz jej? też trzeba było iść z kolegą, to bys może teraz już na wyprawkę zbierała, zamiast dalej studiować:P

Gość cototonie
a moze czytali wez sie odpierdol co ?

Gość BB MM BB
ale obrońcy się znaleźli. nie zazdroszcze jej, mam chłopaka, ae wiecie co? gdbym napisała, że to ja tak zrobiłam, a nie pisałą o kimś - to na pewno spotkałąbym się z wyzwiskami typu łatwa c**a itd !!!!!!

Gość cototonie
no i chuj z tym

co ci da że na forum zwyzywamy ja od dziwek? nawet się o tym nie dowie :D chociaz wiesz z kim masz do czynienia tak an przyszłość ;)

Gość maczu pikczu
ja nie jestem zadnym obroncą dziewczyna chciała to poszła, nikt jej nie zabrania ale czuc w twej wypowiedzi jakis zal, jakbys to ty chciala tam byc na jej miejscu :D nie masz dziewczyno innych zmartwien, tylko interesujesz sie z kima twoja kolezanka chodzi do lozka??? :P:P ile ty masz lat? chyba bardzo mloda jestes, ze takie siano w glowie ci jeszcze siedzi! :P

Kobieto, jej tylek, jej sprawa ! jesli ona chce sypiac co noc z nowo poznanym facetem, to niech to robi, skoro jej tak dobrze. jesli ty tego nie popierasz, to po prostu tego nie rob a daj zyc innym po swojemu. nie rozumiem po co się tak wtrącac..

Gość maczu pikczu
Leonie dobrze napisane :D:D:D:D

Spokojnie, jestem jasnowidzem i mówię Ci, że do końca roku zaciąży, a Ty się wtedy będziesz śmiać.

Gość iwan groźny
ostatecznie stu dentka musi się jakoś wykazać:D

Gość siostraMierzwa
Autorka tylko zamiescila tutaj swoja socjologiczna obserwacje.

Gość maczu pikczu
my wiemy jak jest na studiach, w akademikach też się kiedyś studiowało to się wie ale autorce widać jest strasznie żal, że to nie ona poszła z chłopakiem do łóżka....

Gość zzalottka
Dlaczego Cię to wkurzyło?