Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srututututu

CZY JA DUŻO JEM ??!!!!!!!!

Polecane posty

Gość srututututu

9:00 2 cienkie kromki razowego pieczywa z sałatą wędliną pomidorem i ogórkiem 12:00 Duże jabłko 15:00 Łosoś 200g i brokuły 200g na parze + sok z wyciśniętych pomarańczy 250ml 17:00 mała activia wiśniowa Przed 20 zjem jeszcze takie kanapki jak rano. Czy to bardzo dużo ??

Gość ccccdfbgfgfdgfgdg
za dużo? chyba za mało

Gość fsdfsdfd
Jesteś na jakijś diecie? bo jak na moje oko to bardzo zdrowo się odżywiasz

i nie masz problemów z niedowagą? oO będziesz wyglądać jak szkielet a nie jak kobieta. tyle to ja jem na śniadanie...

Gość srututututu
no właśnie na diecie jestem chciałabym schudnąć 5kg ale, zastanawiam się czy nie za dużo jem właśnie :p

jak dla mnie to duzo , ale to zalezy od tego jak jesz normalnie, ja w zyciu tyle nie zjem w ciagu dnia

ty jesz głodową rację... zamiast chudnąć 5 kilo (bo to niewiele) popraw wygląd ćwiczeniami i będziesz o wiele lepiej wyglądać niż gdybyś schudła 5 kilo.

Gość srututututu
Leviatan jak to jak szkielet ja właśnie jestem najgrubsza w klasie przy wzroście 165cm waże 60kg i chciałabym schudnąć te 5kg bo gruba jestem :/

Gość srututututu
Tylko nie wiem czy wczoraj troszkę nie przesadziłam:) Rano w Mc'u dwa zestawy śniadaniowe plus deser. Na obiad zjadłam pieczone prosię nadziewane z ziemniakami z rusztu. Potem na deser około litra lodów owocowych z bitą śmietaną i miodem -plus owoce jako dodatek. Wieczorem zaś była pizza,chipsy i kilka butelek dobrego piwa(bo fajny film oglądałam):) To przesadziłam czy nie?:)

Gość srututututu
nie podszywać się :D

gruba to byś była jakbyś miała ze 75 i więcej kilo ;] masz normalną wagę popraw wygląd ćwiczeniami a nie chudnij bo mężczyźni wolą kobiece kształty a nie dziewczęce ps BMI masz 22 czyli normalne.

Gość Czarna Maambaaa
leviatan znawca kobiet :D

Gość srututututu
Tylko że ja mam najgorszą figure jaką można mieć mam szczupłą twarz ręce płaski brzuch a, jestem szeroka w biodrach mam wieeeeeeelką wystającą pupe i grube uda i dlatego chce się odchudzić bo w klasie wszstkie dziewczyny są takie szczuplutkie a, ja co jak grubas przy nich :( :O

ależ duża odstająca pupa to atut kobiety a nie wada :) to właśnie on ci powinny zazdrościć a nie ty im :)

Gość srututututu
Ogólnie dziewczyny są spoko ale, czasem sobie takie dwie niby żartem podgadują coś na temat mojej pupy i to mnie wkurza. :O

nie przejmuj się nimi bo one ci zazdroszczą pupy a jakby co przygotuj sobie parę odzywek że o wiele lepsza taka bo łatwiej przyciąga wzrok faceta, lub że jesteś kobietą i masz pupę jak kobieta a nie jak facet itp.