Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bla bla bla*

Co ile się golicie?

Polecane posty

Gość Bla bla bla*
Też bym sobie nie mogła pozwolić a pozatym nie zrobiła bym tego jakoś czułabym się dziwnie gdyby mi włoski nie rosły. Wiem że to brzmi głupio

Gość Bla bla bla*
Nie no rozumiem, ja mam jasne włoski i miękkie więc słabo je widać i czuć. Ale właśnie moja koleżanka w szoku byłam jak wieczorem golila nogi a rano gdy dała mi dotknąć nogę miała strasznie szorstka i klujaca. Tak samo moja bratowa dzień po goleniu twardy jezyk na nogach

Gość Bla bla bla*
No i ciekawa jestem jeszcze zdania facetów co oni o tym myślą. Czy nogi powinny być super gładkie czy mogą być po takim właśnie jednodniowym odpoczynku? bo o klaki chyba nie muszę pytać.

Gość 22latkasialala
a wiec tak. ja nogi gole tylko wtedy kiedy bedzie je widac lub czuc czyli: - w lato kiedy wiem ze chce zalozyc ubranie z golymi nogami - caly rok w dniu kiedy sie mam spotkac z chlopakiem na sex pozatym nie gole np teraz mam tygodniowe wlosy. z bikiki to samo co z nogami w pkc 2 tylko wtedy kiedy sex z chlopakiem. pachy gole po zastosowaniu blokera tak dzien dwa po nim bo nie mozna go na wygolone pachy stosowac wiec musze miec kilkudniowe wlosy zeby go zastosowac, pozniej moge na drugidzien np sie ogolic. brode i wasy gole jak gdzies wychodze na wazniejsze wyjscie np z chlopakiem spotkanie. rak nie gole

Gość 22latkasialala
a i jeszcze brwi tez wtedy jak mam wazne wyjscie (np z chlopakiem) do sklepu czy cos to nie wyrywam jaj je widac bo co tam wisi mi

Gość 22latkasialala
a z odrastaniem to u mnie jest tak. np rano ogole nogi to wieczorem juz mam kaktusa ;/

Gość Bla bla bla*
A okolice bikini? Tylko gładkie? Czy troszkę klujace mogą być?

Gość 22latkasialala
leviatan 5 cm to nawet nie urosna takie. wiem bo kiedys nie golilam latami i byly max 2 cm

22latkasialala ->wiem to byłą taka przenośnia żeby nie były za długie. sądzę że takie do 1 cm są ok więcej to już może tylko raz na dłuższy okres czasu "bym chciał" :P

Gość 22latkasialala
a mnie sie wydaje, ze takie odrastajace dwu-trzy dniowe moze wiecej wloski TAM to podczas sexu moga kloc faceta w jego przyrodzenie. nie jest tak? mojego sie nie spytam bo bym nawet nie dopuscila go do siebie gdybym nie byla idealnie gladka :D

Gość 22latkasialala
tylko ty leviatan pewnie nie odpowiesz na moje pytanie bos prawik.. ale moze ktos inny odpowie? hm ?

22latkasialala na to pytanie ci nie odpowiem :P ale raczej nie powinny kłuć bo przecież się ugną pod naporem siły

Gość 22latkasialala
''naporem sily'' haha to ostro to widzisz :D wlasnie taki 1mm-2mm sie nie maja nawet jak ugiac bo za krotkie sa, i twarde dlatego mnie to zastanawia... no ale coz, w takim razie bede sie dalej zastanawiac :P

właśnie te krótsze bardziej drapią niż dłuższe które już są zniszczone i bardziej łamliwe ;) wiem po swoim zaroście na twarzy :P

Gość karolinem
nogi raz na 2 tygodnie depilatorem, bikini 2 razy w tygodniu, pachy codziennie, rąk nie golę bo nie mam co na nich golić

Gość 22latkasialala
no no no! i wlasnie o te krotkie mi chodzi. takie co dopiero odrastaja np dzien po goleniu czy dwa. dlatego nie wyobrazam sobie sexu dwa dni pod rzad! ;/ a ogolic na drugi dzien sie nie moge bo bedzie bolec, dlatego mnie to ciekawi czy by poczul czy by drapalo...

Gość Bla bla bla*
Dłuższe w okolicach bikini... Jak dla mnie nic gorszego ja się gole przynajmniej raz w tygodniu więc rosną może z 4mm może mniej. Moja kumpela wogóle nie goli tylko przycina kwestia wygody. Ja tam np lubię zarost u faceta na twarzy taki 1-2 dniowy mm dla mnie to takie męskie:) pod pachami lubię jak przycina a w miejscach intymnych mogą żyć swoim życiem ew. Może przycinac

Gość 22latkasialala
o kurcze to nie bedzie sexu codziennie tylko raz na tydzien :D

Gość Bla bla bla*
Karolinem i jak jest po depilatorze włoski nie wrastają ? Nie robią się krosty?

Gość Bla bla bla*
Może być ale nie dla mnie. Wolę żeby facet się tam nie golił co najwyżej podcinal. Wiem że teraz wielu się może i goli ale jestem staroświecka:) a mam lat 20