Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fladdermus

stracona młodość

Polecane posty

Gość fladdermus

Mam 18 lat, nigdy nie miałam chłopaka, moje najlepsza i jedyna naprawdę prawdziwa przyjaciółka od lat mieszka za granicą, nie mam znajomych w lo,(te najlepsze lata życia..) a większość czasu spędzam przy komputerze, porażka :o ://jedynym najlepszym zajęciem w moim życiu jest jazda konna, ale droga impreza.. i nie mam jak regularnie jeździć, funduszy brak.. mam nadzieję, że na studiach to się zmieni, chciałabym mieć paczkę znajomych, chodzić na imprezy, koncerty, jeździć na skuterze, wskakiwać do jeziora, taplać się w błocie, cokolwiek!!! brakuje mi takiego szaleństwa,, to nie jest normalne żeby w takim młodym wieku nic kompletnie nie robić.. a nie wegetować przed kompem :( a teraz to same sprawdziany w szkole i tylko nauką do matury żyję.. chociaż i tak się specjalnie nie uczę, nawet nie zaczęłam, bo odkładam w nieskończoność, ale cały czas myślę o maturze i zamiast działać to kończy się na zamartwianiu o to, że nie dostane się na wymarzone studia:o nie wiem czy jest ktoś w podobnej sytuacji czy nie, czy ktokolwiek to w ogóle przeczytał do końca- jak tak to dzięki, chciałam się po prostu wygadać, tyle..

Gość a ile masz lat ??
spoko

Gość bstok23whitestok
witam cie :) milem tak samo w twoim wieku nie martw sie zmienilo sie to w moi mrpzypadku tak poprostu zacozlem otwierac sie na ludzi a komputer mi sie znudzil

Ja też tak miałem w Twoim wieku. Dziś jestem 24 letnim prawiczkiem który nigdy nie miał dziewczyny, nie mam znajomych (przepraszam, mam kumpla z którym wódkę piję co jakiś czas) i nadal spędzam wolny czas przed kompem no bo co innego robić jak się nie ma życia towarzyskiego. Nic się nie martw, skończysz tak samo.

Gość twims
Liceum to najlepsze lata życia? :D Bzdura totalna!

Gość fladdermus
nayarana napisałabym ale mam jakąś manię, że mnie ktoś znajomy rozpozna.. :o śp. ten ostatni niedziel ja przynajmniej mam jakąś pasję, narazie nie mam jak jej realizować, ale w przyszłości chcę to zmienić..

Gość fladdermus
ja tez lubię wiele rzeczy, ale to coś więcej, wiążę z tym swoją przyszłość, a każdą wolną chwilą spędziłabym w... stajni:) strasznie mi tego brakuje, w zasadzie to jest jedyna rzecz, kiedy czuję że żyję, mknąć przed siebie w pełnym galopie *.* ale niestety poziom jeździectwa w pL nie jest za fajny.. a profesjonale treningi trochę kosztują.. i w przyszłości chciałabym wyjechać do pewnego kraju, mieszkać tam studiować, opanować jak najlepiej język:) ale z tym raczej nie będę miała problemu bo mam całkowita obsesję na tym punkciexP i zrobię wszystko żeby tego dokonać, ale najpierw muszę tutaj dostać się na studia.. bo tak od razu na głęboką wodę nie wyjadę, zresztą bez języka nie ma po co

Gość takajedna12121212
mam to samo..

Gość fladdermus
up.. dzisiaj piątek, ja jak zwykle przed komputerem.. część klasy na 18stce, ja nie zostałam niezaproszona.. chociaż nie tylko ja i w sumie i tak pewnie większość czasu bym siedziała przy stole.. zastanawiam się czy iść na studniówkę.. nie chcę iść sama, i nie chcę sama siedzieć przy stole.. :( byłam tylko na paru 18stkach, niektórzy to niemalże co tydzień gdzieś chodzą na urodziny znajomych, znajomych tamtych znajomych etc chyba się wezmę za naukę do matury, czas najwyższy -.-

Gość lololoo
studniówka jest tylko jedna

Ja byłam sama na studniówce i nieźle się bawiłam. A na 18 nie byłam w życiu, bo mnie nikt nie zaprosił. Na moją nikt nie przyszedł. Nie umarłam od tego, jak widać.

ja na 18 byłam raz.... mam niby przyjaciólkę, ale spędzam z niączas tylko w szkole albo na wagarach, bo jak chcę z nią jechać na jakokolwiek dyskotekę albo,żeby po prostu do mnie na noc przyszła to nie moze:/ nie wiem czy wszyscy mnie olewają czy co, ale trochę smutno mi przez to jest.. motywacji do nauki pod maturę też nie mam jak na razie...

Gość fladdermus
tajemnicza358 Skąd jesteś??