Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlazlkoteknaplotek

Spotkanie z byłym?

Polecane posty

Gość wlazlkoteknaplotek

jestem ze swoim facetem juz 3 lata. Dzis zobaczylam sie z moim bylym, spotkalismy sie przypadkowo. potem on do mnie napisal, i tak pisalismy sobie. czule slowka itd, wkoncu zaproponowal spotkanie. a mnie korci zeby sie z nim spotkac ;/ chociaz domyslam sie jakby to moglo sie skonczyc ;/ co robic?

Gość wlazlkoteknaplotek
kiedys mi na tym bylym bardzo zalezalo, zakochana bylam do szalnstwa w nim ;( ale rozeszlismy sie. zawsze jak go widze to cos sie ze mna dzieje. chyba moje uczucie do niego nie wygaslo :( co robic? ;(

Gość dfsdfdfsfsf
nie idź. Proste.

Gość wlazlkoteknaplotek
nie rozumiecie... na sama mysl o tym ze mielibysmy sie spotkac... ciesze sie :( wiem ze to zle i nie powinnam sie z nim spotykac ale to silniejsze :(

Gość kokoszanelllll
a idz i sie z nim bzyknij w końcu faceci uważaja że sex z byłą/byłym,sex oralny oraz analny to nie zdrada pewnie twój fagas wali cie na boku śmiało umawiaj sie na bzykanko

Gość wlazlkoteknaplotek
zawsze jak go widze to cos az sciska mnie w brzuchu ;( juz nie wspomne o tym ze jak widze go z inna to zazdrosc mnie rozsadza ;/ kocham swojego chlopaka ale jak to uczucie do bylego rozumeic?

Gość wlazlkoteknaplotek
ale chyba na piwo moge z nim wyjsc? czy to tez bedzie nie w porzadku wobec mojego chlopaka?

Gość kokoszanelllll
daj mu w dupe i zrób loda nie mniej wyrzótów sumieni9a żyje sie raz!!!!!!!!!

Gość a ile masz lat ??
spotkaj się , faceci i tak maja inne poejcie zdrady niz my 🖐️

Gość wlazlkoteknaplotek
przeciez nie zdradzam mojego chlopaka. co poradze na to ze dalej czuje cos do bylego? to juz nie moja wina ;/

Gość dididiid
jak pojdziesz to sex bedzie na bank, moze nie na pierwszym spotkaniu ale bedzie cie korcilo

Gość wlazlkoteknaplotek
mam 21 lat

Gość a ile masz lat ??
nieprzemuj sie tutaj pisze banda zakomplesionych prawiczkó którzy lubia wyzywac kobiety od kurew a KAZDY facet by zdradził jesli miałby okazje jesli nie wtym dziesiacleciu to nastepnym

Gość wlazlkoteknaplotek
z moim bylym spotykalam sie w liceum. nigdy nie uprawialismy sexu, bylam mloda ;/ potem poznalam mojego obecnego z ktorym jestem 3 lata. z bylym czasem pisalam. oczywiscie moj chlkopak nie wiedzial o tym, ale to bylo tylko pisanie ;/

Gość a ile masz lat ??
Niczym wyrocznia wygłaszam opinie na tematy o których nie mam pojęcia bo czuję się tu bezkarnie i bezpiecznie nawet gdy przy tym grzebię palcami w piczy 🖐️

Gość kokoszanelllll
zabaw sie dziewczyno

Gość wlazlkoteknaplotek
dzis jak z nim pisalam to bylo tak jak kiedys ;/ znowu to dziwne uczucie motyli w brzuchu :( co robic? ;(

Gość kokoszanelllll
a gdzie go spotkałaś?

Gość ramoneska
idz niech cie przeleci i w dupe kopnie,chciało by sie miec ciasteczko i zjesc ciasteczko ale tak sie nie da ,jestes emocjonalnie niedojrzała wiec rób jak chcesz i tu głupich pytan nie zadawaj ,a zreszta jak nie tu,to gdzie

Gość wlazlkoteknaplotek
w busie jak wracalam ze szkoly. gadalismy a potem do mnie napisal

Gość wlazlkoteknaplotek
Gdy o nim myślę to normalnie czuję jak pulsuje mi łechtaczka!!!

Gość wlazlkoteknaplotek
nie podszywaj sie pode mnie

Gość mloda zonka to ja
ja na twoim miejscu bym sie spotkała... bo inaczej do konca zycia będziesz o nim myślała tak ja o swoim byłym:P

Zaczernilam sie bo zaczely sie podszywy :( W busie zlapal mni za kolano jak dawniej i poczulam ze mam bardzo mokro w kroczu. Wysiadalam pierwsza i on zauwazyl plame na siedzeniu i na mojej spodniczce, poczulam sie zmieszana ale gdy spotkaly sie nasze spojrzenia nie musielismy nic mowic, oboje wiemy ze chcemy znowu ruchac sie do upadlego

To wlasnie z nim po raz pierwszy kochalam się w pupe i nigdy tego nie zapomne gdy lialam mu po wszystkim palke w podziekowaniu za udany seks analny :) Moj obecny partner to seksualna niemota i nawet do glowy by mu nie przyszlo wkladac mi penisa do pupy, pewnie nawet by nie umial zrobic tego fachowo jak moj byly.

Twój opis przypomina mi moją sytuację z przed roku. Byłam z kolesiem 3,5 roku a przed nim rozeszłam się ze swoim eks, no i później go widywałam i odezwałam się do niego, spotkaliśmy się i tak jakoś wyszło że obecnego partnera zostawiłam właśnie dla niego ponieważ też czułam że moje uczucia do niego nie do końca wygasły.. Szczerze? Nie żałuję bo jesteśmy ze sobą do dziś i układa się wspaniale :) Jednak to Twoja decyzja zalezy jakie masz relacje z obecnym partnerem no i co mówi Ci serduszko.