Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonio de

Rokita popiera PiS

Polecane posty

Gość Antonio de

Jan Rokita, kiedyś jeden z liderów Platformy Obywatelskiej i kandydat tej partii na premiera poparł w wyborach Zuzannę Kurtykę. Wdowa po tragicznie zmarłym w Smoleńsku prezesie Instytutu Pamięci Narodowej walczy o mandat senatora w jednym z okręgów w Krakowie.Jako kandydatce niezależnej poparcia udzieliło jej Prawo i Sprawiedliwość. Na swojej stronie internetowej Zuzanna Kurtyka zamieściła słowa Jana Rokity. Z całego serca życzę Pani zwycięstwa wyborczego w Krakowie! W osobie Pani Doktor widzę pewną nadzieję. W Pani godnej i roztropnej postawie w trudnych ostatnich miesiącach. Ale pragnąłbym też bardzo, aby Pani obecność w polityce utrwaliła pamięć o śp. Januszu - Pani wybitnym Mężu, a moim serdecznym Przyjacielu napisał były poseł PO.

Gość masia_samasia
co to rokita? diabel jaki?

Gość ulcia1985
i duzo aktorów oczywiście mowię o prawdziwych aktorach a nie pajacach i celebrytach pożal się Boże ;)

Gość nasłynniejszy Włoch Berlusconi
Rokita po przejściach w samolocie Luhthansa, nie może dojść do siebie i mu się we łbie telepta.

Gość Antonio de
Rokita był w PO więc wie co to jest PO :) Wcześniej kandydaturę Zuzanny Kurtyki do Senatu poparli m.in. Adam Bujak, Leszek Długosz. ks. Tadeusz Isakowicz - Zaleski, Barbara Fedyszak - Radziejowska, Przemysław Gintrowski, Ryszard Legutko, Andrzej Nowak, Zdzisław Krasnodębski, Andrzej Zybertowicz i Piotr Szczepanik.

Gość nasłynniejszy Włoch Berlusconi
zmień dilera, matole, bo zioło ci nie służy

Gość Antonio de
Rokita był w PO a popiera PiS bo wie że PO to nic dobrego :)

Gość Antonio de
ja jetem Rokita, a moja żonka to Nely i w głowie jej cos nie tyka. Zreszta nie jest sama, ja też mam coś z głową nie halo. Mam 39 lat i bawię się lalkami barbie :o