Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia3532

KTooo umie farbować włosy ???!!!!

Polecane posty

Musze sobie zaraz pofarbować włosy , kupiłam sobie tą oto farbe : http://lorealparis.pl/koloryzacja/kolor/sublime-mousse/53-sloneczny-zlocisty-braz.aspx (odrosty mam ciemny blond a farbowane jakiś zjebany piasowo rudawy blond) i teraz moje pytanie jak ja mam sobie ten łeb pofarbować ?? najpierw odrosty na chwile później na całą długość? czy może odrazu na całą głowe ?? prosze pomóżcieee mi !!! :( jestem tak zła że masakra bo nawet włosów nie potrafie sobie pofarbowąc a mam okropne odrosty! :/

Gość klarrcija
Akurat tę farbę możesz nałozyc od razu na całość wlosów i wmasować jak szampon

Gość klarrcija
daj znać czy ladny kolor wyszedł

Gość fyc fryc
Hej Powinnac najpierw odrost ,choc moim zdaniem moze wyjsc spod niej ta rudosc Najpierw daj na odrost po 10 min na calosc pozdrawiam Choc tych pianek nie polecam :)

ja czasu nie mam na takie rzeczy :(:(:(:( ale dobra wybrałam tą piankę bo kolor mi się spodobał heh :) dam znać dam ... załamie się jak wyjdzie rudy !

Gość klarrcija
jestem fryzjerką i mówie ci , że możesz od razu nałozyc na całość

hej, no właśnie pofarbowałam i wysuszyłam sobie te kudły ;) nałożyłam na odrosty ale nie chciało mi się czekać i pokryłam wszystkie :) ładnie farba pokryła te moje "niedoskonałości" tylko nie wyszło jak na opakowaniu , chciałam jaśniejsze a wyszły ciemny brąz lub naturalny brąz nie znam się :p noo ale wiadomo nigdy nie bedzie tak jak na obrazku :) dzieki dziewczyny za pomoc...